Tragisch beeld: Russische raket doodt Dmytro (13) aan bushalte, vader houdt twee uur lang zijn mão vasta | Oorlog Oekraïne na Rússia

Een vader kijkt wezenloos para zich uit. Hij houdt de mão vasta de zijn dertianjarige zoon, die dood onde een zeil ligt. Een zoveelste beeld uit de oorlog in Oekraïne dat naar de keel grijpt, wennen doet het nooit. Nós wensen te waarschuwen voor de harde beelden em vídeo onderstaande.

Dmytro (13) kwam gisteren om toen hij em Charkiv op de bus stond te wachten. Samen conheceu zijn zus tinha hij net dansles gevolgd. Een bombardeio zorgde er echter voor dat hij nooit meer thuis zou komen. Ksenia (15) werd met zware verwondingen in het ziekenhuis opgenomen. Bij de aanval stierf ook een ouder koppel.

De vader van Dmytro bleef uiteindelijk twee uur lang waken aan zijn zijde. Hij herdacht hem conheceu een gebed, terwijl hij geknield op straat zat. Toen de lijkzak dichtgeritst werd, maakte hij nog een kruisteken.

Een agente investigador de rouwende vader te troosten. © AP

Vierde keer

Volgens een buurvrouw é het al de vierde keer dat de wijk Saltivka onder vuur genoman werd. “Ik bedacht net dat het al een hele tijd kalm gibleven era. Toen ik net uit de keuken kwam, volgde de knal. Ik heb er geen woorden voor”, aldus Raisa.

Broer en zus wonnen al medailles in verschillende danscompetities. “Ze werkten hard en kregen heel veel steun van hun ouders”, treinador de vertelde hun Olha Lisnyak. “In het begin hadden ze een andere danspartner, maar op verzoek van hun ouders zijn ze met elkaar beginnen trainen. Op die manier waren ze altijd samen, voor trainingen en wedstrijden.”

‘Jogos Vorazes’

Deze ochtend zijn in Charkiv nog eens twee mensen om het leven gekomen en negentien anderen gewond geraakt. Vier onder hen zijn er erg aan toe. Charkiv werd sinds het begin van de invasie al meermaals beschoten, maar de troepen van Moskou zijn er nooit in geslaagd de stad in te nemen.

AFP

© AFP

De vrouw van presidente Volodymyr Zelensky vergeleek em um toespraak tot het Amerikaanse parlement de Russische oorlogszucht com ‘Jogos Vorazes’. Você pode dar-se a oportunidade de ver os filhos da criança om het leven gekomen waren. Quando ele estava com Liza Dmitrieva, ele conheceu sua irmã mais velha na sala de aula de Down dat vorige week stierf em Vinnytsia.

Olhar: ANALISAR. Hebben de Russen toch hun zinnen gezet op heel Oekraïne? Oud-kolonel Roger Housen: “De afgelopen 24 uur zag je pure psychologische oorlogsvoering” (+)

De 4-jarige Liza Dmitrieva (links) para raketaanval op Vinnytsia en haar kinderwagen na de aanval (rechts).

De 4-jarige Liza Dmitrieva (links) para raketaanval op Vinnytsia en haar kinderwagen na de aanval (rechts). © Twitter/AP

READ  Todos os vermisten terecht no treinongeval em zuiden van Duitsland | Buytenland

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info