Trabalhe no setor de turismo telt mee para o máximo de estudantes e estudantes | Instagram VTM NIEUWS

Net para het zomerreces besliste de federale regering dat uren studentenarbeid in een zorginstelling, zoals een ziekenhuis of een woonzorgcentrum, in het derde en vierde kwartaal van dit jaar, niet zouden meetantaln van perjat 4 De ingreep maakte del uit van een pakket maatregelen om het personeelstekort in de zorg aan te pakken.

Maar volgens Lanjri leefde er bij studenten ongerustheid. De wettekst die de bepaling invoert, kreeg immers nog geen groen licht in het parlement. Sommigen stopten met werken in de zorg om te voorkomen dat ze meer uren zouden werken dan toegelaten, aldus het Kamerlid. Wie jaarlijks meer dan 475 uren werkt als jobstudent, betaalt namelijk de normale, hogere sociale bijdragen para deze uren en heeft geen recht meer op de studentenkorting.

Abra o vraag van de CD&V-politica antwoordde minister dat the wetsontwerp nog deze week ter ondertekening wordt voorgelegd aan de andere ministers en de Koning. Nadien wordt het ingediend in de Kamer. De bepaling zal ingaan conheceu terugwerkende kracht vanaf 1 de julho.

Eerder werd ook al beslist de door jobstudenten gepresteerde uren in de zorgen onderwijssector in de eerste helft van 2022 niet mee te laten tellen. Voor jobstudenten in outro setor werden de eerste 45 uren niet meegeteld bij het quotum. Studenten konden zo extra uren werken om de personeelsuitval door corona te compenseren.

READ  Lars Lammens (21) verorbert 60 stuks ao meio uur en is de eerste Belgische Kampioen bitterballen eten | Conduziu

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info