TotalEnergies en Engie winnen aanbesteding for laadpalen in Vlaanderen – IT Pro – Nieuws

Neen, dat zeg je niet. Je zegt in essentie hetzelfde als een litro melk kost evenveel als 1 quilograma de bloem, en het é natter en blijft minder lang goed.

Daar ben je niets mee met zo een stelling. Zou je nu zeggen dat elektrisch rijden por quilômetro evenveel zou kosten als rijden met een benzinewagen, dan had je nog een vergelijking gemaakt. Maar zelfs die é também snog snel onderuit te halen, zoals in het artikel dat je zelf aanhaalt ook gewoon wordt gemeld. Voor de meeste mensen é elektrisch rijden nog altijd goedkoper.

Até ik stellen dat ik 50 cêntimos por kWh betaal e mijn ganho de peso e gemiddeld verbruik van 15kWh/100km, dan zou 100km rijden mij 7,5 euro kosten. Voor dat geld koop ik ongeveer 3,25l benzine als ik reken met 2 euros por litro. Hoeveel wagens zijn er die op die hoeveelheid 100km halen?

Lees trouwens net dat ik een rekenfout heb gemaakt. Mijn elektriciteitstarrief zal in November sterker stijgen dan verwacht en vanaf November ook maandelijks aangepast worden. De prijs stijg dan richting de 75 cêntimos por kWh para mij. Você pode ver o momento em que você pode encontrar os medidores de carga de 45 centavos. Die keuze zal ook snel gemaakt zijn om de laadkabel thuis op te bergen wanneer die niet nodig is.

Daar staat tegenover dat ik een groot deel van het jaar onder de 10kWh/100km rij en zelden meer dan 12 weet te halen. De prijs zal nog sterk moeten stijgen voordat ik meer betaal dan de gemiddelde benzinerijder.

READ  Gentse trackerapp reivindicou o primeiro e será 'one-stop-app' para palavras modernas e belegger | Economia

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info