Totale overrompeling bij abrindo Aldi-outletstore: klanten laden karren vol, winkel sluit zelfs mesmo para gewonde klant (Deurne)

A abertura da loja de títulos da Aldi é uma das opções mais recentes. Zaterdag opende Aldi een outletwinkel in Deurne for non-foodproducten die het tijdens corona niet kon verkopen. Vanaf de abertura foi het er al aanschuiven. Tegen de middag werd het zo druk dat de klanten aan deur werden tegengehouden tot heer rustiger was in de winkel.

LEO OK. Aldi opent tijdelijke outletstore em leegstaande loods em Deurne: “Fikse korting op non-foodproducten”

Além disso, o calcanhar Deurne en omstreken de memo tinha gekregen dat er zaterdag een outlet store van Aldi zou openen. Vanaf’s morgens vroeg foi lang aanschuiven voor de tijdelijke winkel waar de supermarktketen non-foodproducten aan spotprijzen verkoopt.

Er estava estacionando en security voorzien en zelfs het personeel van Aldi werd ingezet om de stroom auto’s em goede banen te leiden, maar nog was het moeilijk om het al het volk op een serene manier door de winkel en langs de kassa.te krijgen

© Joris Herregods

Klant raakt gewond

Vooral rond de middag werd het mesmo chaotisch aan de Merksemsesteenweg. In de winkel foi er bijna geen plaats meer om te manoeuvreren en een van de klanten liep zelfs lichte verwondingen op. Ze sneed haar hand in het midden van de drukte aan een van de producten. Het personeel besloot daarop de deuren van de winkel mesmo te sluiten tot het binnen opnieuw rustiger era.

Dat alavanca buiten wachttijden op van meer dan een uur met rijen van zeker 150 klanten van wie het geduld wel heel hard op de proef werd gesteld. Ondertussen klant klant na klant buiten com propvolle winkelkar com tuintafels, muziekboxen, reiskoffers e mais. Want daar is hem in deze outlet allemaal om te doen, spotgoedkope producten die Aldi tijdens corona niet kon verkopen.

Aanschuiven aan de kassa.

Aanschuiven aan de kassa. © Joris Herregods

“De moeite om aan te schuiven”

“De prijzen zijn heel aantrekkelijk dus het é echt de moeite om te wachten en aan te schuiven. Wij hebben tuintafels, tuinbanken, bluetoothboxen, babykledij, een badmat e rookmelders gekocht. Waarschijnlijk nog andere dingen ook, maar die ben ik al vergeten. Die badmat uit bamboo kostte maar 6 euro, de tuinbank 20 euro”, zegt Nathalie Kiekens (34) buiten die zelf bij Aldi werkt.

“Maar ook wij moeten gewoon aanschuiven als klanten om producten te kunnen kopen. Ik ben blij dat ik hier vandaag niet werken want het is heel druk binnen. Nós hebben één gang in de winkel niet kunnen doen omdat er te veel volk stond. Nós ganhamos wel tevreden naar huis met al die nieuwe spullen.”

Nathalie Kiekens em haar man.

Nathalie Kiekens em haar man. © Joris Herregods

Coronacifers

Ondertussen stand Chris D. al een dik uur in de rij voor de winkel. “Ze hadden het hier wel wat beter kunnen aanpakken. Ik denk aan meer kassa’s bijvoorbeeld. De een negócio online verkopen. Misschien is het ook handiger om op voorhand met een productenlijst te werken zodat iedereen exact weet water in verkoop is. Nu de coronacijfers terug stijgen, voelt het niet zo goed om hier in deze drukte te staan”, zegt hij.

Waarom hij dan per se zijn zaterdag wil spenderen para deur van een drukke outletstore? “Ik been een volharder, je moet soms gewoon wat doorzetten. En ik wil graag een parasol voor in de tuin.”

READ  Ethereum Drops, XRP sobe, mais preços »Crypto Insiders

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info