Toerisme in Europa para o volgende decennium: Raad não conclui aan

De Raad heeft conclui aangenomen met daarin zijn visie op een economisch, ecologisch en social duurzame en veerkrachtige toeristische sector na Europa.


Pedro Siza Vieira, ministro português van Economie en Digitale Transitie

Toerisme é enorm belangrijk voor de duurzame economische, sociale en ecologische ontwikkeling van onze regio’s. Ele levou para o behoud en de bevordering van de Europese waarden en het Europees cultureel erfgoed. Het is getr ook de sector die het zwaarst is getroffen door of COVID-19-pandemie. De conclui vandaag zijn een duidelijk teken van ons noivado de het toerisme nieuw liven in te blazen.

Pedro Siza Vieira, ministro português van Economie en Digitale Transitie

Nu de voorbereidingen voor het toeristische zomerseizoen in volle gang zijn, dringt de Raad er bij de EU em lidstaten op aan werk te maken van een collectieve en goed gecoördineerde respons op de corona doorcrige de ont void mej veiligheidsprotocollen door toeristische diensten en instellingen te steunen .

Em conclusões de Raad wordt gevraagd slim gebruik te maken van de bestaande financieringsmogelijkheden van het meerjarig financieel kader van de EU en NextGenerationEU om het noodlijdend Europees toeristisch ecokrasysteem nieuwte demnzen de leven-COVID-19.

De lidstaten en de Commissie wordt ook verzocht om uiterlijk eind 2021 met een gezamenlijk opgestelde Europese agenda for toerisme 2030/2050 te komen om de groene en de digitale transitie van het Europese toeristisch ecosystemer te heender ont condteunr.

Naar de bladzijde “Vergaderingen”

READ  Record van 2,3 miljard crimineel geld ontdekt

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info