Thijs Zonneveld sobre a última semana da Vuelta: “Evenepoel é favorito, maar het zal kantje boord worden” | De Tribune

Conheci o slotweek para o nosso nadert de Ronde van Spanje zijn kookpunt. Remco Evenepoel heeft nog steeds e aardige marge, maar er komen ongetwijfeld nog heel wat spannende dagen aan. “Primoz Roglic zal nog alles of niets spelen en dan is het ook voor Evenepoel erop of eronder”, benadrukt Thijs Zonneveld em De Tribune.

Oppassen de Roglic em Jumbo-Visma

Em um fim de semana inclinado sobre a Sierra de la Pandera e a montanha de Sierra Nevada Remco Evenepoel nog steeds e em voorsprong van 1’34” em Primoz Roglic.

“Ik denk dat het toch nog kantje boord zal worden”, diz Thijs Zonneveld (AD) de Vuelta volgt vanuit Indonésia.

“Evenepoel gaat als favorite de slotweek in, maar zonder die vervelende valpartij was hij al veel zekerder geweest. Hijzelf en de ploeg minimaliseerden de schade, maar het is duidelijk dat hij de voorbijekw dagenard toch.”

“Na de finish van zaterdag op de Sierra de la Pandera stapte hij met pijn van de fiets en zag je hoe hij zijn rechterbeen mais ontlasten. Ze willen uiteraard niet dat hij kwetsbaar overkomt, maar het to chdidijnhij.”

Zonder die valpartij foi Evenepoel nog zekerder de slotweek ingegaan.

Thijs Zonneveld em De Tribune

De renners krijgen vanaf morgen de slotweek gepresenteerd, maar die is op paper “makkelijker” e de voorgaande jaren: “De zwaarste beproevingen zijn zeker al achter de tapete”, gaat Zonneveld verder. “Er zijn niet echt veel ritten waar je veel tijd kan verliezen.”

“Op papier is de etappe van zaterdag de gevaarlijkste, maar als de concurrentie nog een gooi wil doen naar de eindzege, dan moeten ze al vroeger iets proberen.”

Ele é duplicado dat de grootste concorrente Primoz Roglic zal worden: “Jumbo-Visma zal het zeker nog proberen. Roglic heeft al 3 eindzeges op zijn palmares staan, hij ligt niet wakker van een podiumplek.”

“Na zijn zware valpartij in de Tour is dit zeker niet de beste Roglic, maar hij is mental wel ijzersterk en hij heeft de ervaring. Dat maakt hem gevaarlijk en hij zal zeker nog alles of niks . eronder.”

“Wat met Movistar? Daar zitten niet meteen de grote tactische breinen achter het stuur”, lacht Zonneveld.

“Enric Mas hoopt ongetwijfeld dat Alejandro Valverde zich een keer zal opofferen, maar dat doet hij eigenlijk zelden tot nooit. Hij doet zoiets in elk geval nooit van harte.”

Você tem Roglic de rolo nog omdraaien no slotweek?

Metamorfose de Evenepoel em sterke ploeg

Na zijn opgave van vorig jaar in de Giro twijfelden sommigen al aan de capaciteiten van Remco Evenepoel als ronderenner. Die twijfels lijkt hij in deze Vuelta alvast eigenhandig de kop in the drukken. Uma metamorfose é feita em Zonneveld.

“Het is bijzonder knap hoe hij aan de slag is gegaan met zijn zwakke punten. In de Giro van vorig jaar had hij duidelijk last met de afdalingen en de steile Inklimmingen en daar is hij keiort Vorig de ahen de gaan. betere dalers en reed hij op de steile klimmetjes weg bij de concurrentie.”

“Zijn leercurve é fenomenaal en é het kenmerk van de echt grote vedetten. Ele é een kunst om je zwakke plekken te screenen e die snel te kunnen uitwissen.”

De winnaar van Luik-Bastenaken-Luik eerder dit jaar lijkt ook vooral rustiger: “Hij gedraagt ​​zich niet vreemd en hij geeft geen raras entrevistas. Het lijkt allemaal onder controle en dat komleft watera de uitera.”

“We vergeten misschien ook allemaal hoe jong hij was bij zijn doorbraak. Ele também é jonge gast niet erg om eens uit de bocht te gaan. Het wordt bij hem gewoon uitvergroot omdat hij zo.”

Hij gedraagt ​​​​zich niet vreemd en hij geeft geen raras entrevistas, Evenepoel lijkt het allemaal onder control te hebben.

Thijs Zonneveld em De Tribune

Naast Remco Evenepoel zelf maakt ook zijn ploeg een goede indruk: “Na última semana zag het er heel af en toe wat wankel uit, maar intussen doen ze het zelfs na het uitvallen van Julian Alaphilippe perfect eigenlij.”

“Jumbo-Visma é misschien net wat sterker, maar veel scheelt het niet. De ploeg van Evenepoel é behoorlijk sterk en moet goed genoeg zijn om aanvallen van de concurrentie af te slaan in het middengebergte.”

Ook Louis Vervaeke staat nog por een hele belangrijke week.

Primeiro nog de slotweek em deze Vuelta uiteraard, maar er werd em De Tribune e nem mesmo gekeken naar wat Evenepoel de komende seizoenen te wachten staat.

Thijs Zonneveld zou Remco Evenepoel nog zeker een jaar weghouden uit de Tour: “Momenteel zou ik het nog niet doen. Hij gaat zeker nog 10 jaar mee en het is een kwestie om hem niet op te branden.”

“Evenepoel é um talento groot extremo. Hij wil alles snel, maar rem hem misschien nog even af ​​en kijk hoe hij het meeste uit zijn carrière kan halen. Het is misschien verstandiger om hem volgend jaar natear deg eens. is echt heel andere koek dan de Vuelta.”

Beluister de hele aflevering van De Tribune

rit dado digite rit início-fim total ganhar líder
1 ploegentijdrit Utreque – Utreque 23,3 km TJV Gesink
2 wegwedstrijd ‘s-Hertogenbosch – Utreque 175,1 km Bennett Teunissen
3 wegwedstrijd Breda – Breda 193,2 km Bennett Affini
4 wegwedstrijdsemi bergetappe Vitória-Gasteiz – Laguardia 152,5 km Roglic Roglic
5 wegwedstrijdsemi bergetappe Irún – Bilbau 187,2 km Sol Molard
6 wegwedstrijdbergetappe Bilbau – Pico Jano 181,2 km Multar Evenepoel
7 wegwedstrijdsemi bergetappe Camargo – Cistierna 190 km Herrada Evenepoel
8 wegwedstrijdbergetappe Pola de Laviana – Colláu Fancuaya 153,4 km Multar Evenepoel
9 wegwedstrijdbergetappe Villaviciosa – Les Praeres 171,4 km Meintjes Evenepoel
10 indivíduo tijdrit Elche – Alicante 30,9 km Evenepoel Evenepoel
11 wegwedstrijd Alhama de Múrcia – Cabo de Gata 191,2 km Bosques Evenepoel
12 wegwedstrijdsemi bergetappe Salobreña – Peñas Blancas 192,7 km Carapaz Evenepoel
13 wegwedstrijd Ronda – Montilla 168,4 km Pedersen Evenepoel
14 wegwedstrijdbergetappe Montoro – Sierra de la Pandera 160,3 km Carapaz Evenepoel
15º wegwedstrijdbergetappe Martos – Sierra Nevada 152,6 km Arensman Evenepoel
16 wegwedstrijd Sanlúcar de Barrameda – Tomares 189,4 km
17 wegwedstrijdsemi bergetappe Aracena – Monasterio de Tentudía 162,3 km
18 wegwedstrijdbergetappe Trujillo – Alto de Piornal 192 km
19 wegwedstrijdbergetappe Talavera de la Reina – Talavera de la Reina 138,3 km
20 wegwedstrijdbergetappe Moralzarzal – Porto de Navacerrada 181 quilômetros
21 wegwedstrijd Las Rozas de Madrid – Madrid 96,7 km
READ  Vanaf 18.00 uur lotação Liga dos Campeões: bem-vindo clubes kan Ajax treffen? | Voetbal

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info