Thijs Zonneveld em Vive le Vélo: “Isto é o vervolmaking do retorno de Jakobsen” | Vive o Velho

O cenário é bem-vindo para qualquer filme. Bijna twee jaar geleden zweefde Fabio Jakobsen tussen leven e dood na zijn zware val no de Ronde van Polen, agora é o seu ritmo no Tour de France. Em Vive le Vélo uitte colunista Thijs Zonneveld zijn bewundering voor het onwaarschijnlijke sprookje van de Nederlandse velocista. “Hij dacht dat hij nu in een fabriek zou werken, in plaats daarvan win hije een Touretappe.”

Thijs Zonneveld surgiu no último momento em toen Bradley Wiggins ziek afzegde para Vive le Vélo. Geen betere tafelgast dan de Nederlandse colunista om het straffe verhaal van Fabio Jakobsen te duiden sinds zijn zware crash in de Ronde van Polen.

“Isso é o que vai fazer o retorno. Nós ouvimos dat het verbazend zou zijn als hij een rit zou winnen in de Tour, também je kijkt hoeveel sprints hij het afgelopen jaar gewonnen heeft. Maar ik moet mezelf soms echt vergewissen van de datum waarop hij is gevallen.”

“Of de datum dat ik tegenover hem zat toen hij voor de eerste keer een entrevista escritura en hoe kapot hij toen was. Zijn toekomst foi toen én groot vraagteken. Este foi o Kerstmis 2020, dus amper anderhalf jaar geleden.”

“Zijn contrato liep toen tot eind 2021 en hij toen echt het cenário em zijn hoofd dat hij dit jaar em een ​​fabriek zou werken. Em plaats daarvan wint hij nu een Touretappe. Die stap terug el moeten ke wel.”

Met Kerstmis 2020 wist hij überhaupt niet of hij nog zou kunnen fietsen en zeker niet sprinten op het hoogste niveau. Dat é amper anderhalf jaar geleden.

“Hoe hij zich er weer tussen smijt, esse é o retorno de knapste van zijn”

Zonneveld heeft Jakobsen zien veranderen na zijn zware val. “Toen hij 18 jaar era, era hij én pak branie. Hij had toen echt de grootste bek aan tafel bij zijn opleidingsploeg, hij maakte met iedereen grappen. Toen hij de Scheldeprijs ganhou, was hij ook nog meer een jongen.”

“Na de crash é dat enorm veranderd. Em zijn entrevista na Kuurne-Brussel-Kuurne aludiu a ele ook meteen op de oorlog em Oekraïne. Hij is letterlijk in én klap volwassen geworden.”

Jakobsen não vai nem ver o sprint em Nyborg, ele já jogou o duelo e não conheceu Peter Sagan, os zoals vanouds o nome do risico. Jakobsen smeet zich zonder angst in het gewoel. “Ik vind dat het knapste van zijn comeback. Het was al de vraag of hij fysiek weer beter zou worden, maar dat je je er op deze manier ook weer tussen gaat gooien…”

“Hij heeft letterlijk aan zijn verloofde moeten vragen: vind je het goed dat ik überhaupt nog ga wielrennen? Zij kijkt ook niet, ze gaat in de keuken zitten als er é van égan de iston g wielrennen? Als die je aan de kant probeert te” zetten en jij gewoon geen milímetro wijkt, ik kan het me bijna niet voorstellen dat je dat durft.”

Jakobsen: “Ik ben in anderhalf jaar tien jaar wijzer geworden”

Fabio Jakobsen kwam ook zelf nog até mesmo aan het word in Vive le Vélo, de Maarten Vangramberen. Na narrativa de tudo, Yves Lampaert een dag erder foi feito por Jakobsen bem al doorgedrongen.

“Ik kan het wel geloven. Ik heb er naartoe geleefd, het werd ook een beetje van mij verwacht. Ik ben blij dat het gelukt is en dat ik iedereen op deze manier kan”
terugbetalen.”

“De sfeer foi gisteren al goed in de ploeg na de winst van Yves. Ik was blij voor hem en wilde zelf ook graag. Toen zei hij meteen: morgen gaan we voor jou. Het is supergaaf wat Yves voor mij gedaan heeft. na die val zo terugkwam, laat zijn karakter zien. Hij is een in goede conditie en een superploegmaat.”

Heeft Jakobsen al een berichtje gekregen de Mark Cavendish, wou Maarten nog weten. “Ik heb nog niet gekeken op mijn telefoon, maar ik weet zeker dat hij blij voor mij is. Você pode me enviar para vandaag ou ver os avisos sobre o meu ploegmaten, quero que seja o ploeg com o lead-out. Dat aconselha heb ik gevolgd.”

Jakobsen é nu niet langer de renner die gevallen is, maar misschien wel de beste sprinter ter wereld? Dat hoop ik, vandaag em elk geval wel denk ik. Ele é bijna een sprookje, ik ben heel dankbaar dat ik hier mag zitten en dat ik erover kan vertellen.”

Die noodlottige val em Polen heeft Jakobsen als mens alvast sterk veranderd. “Ik
ben niet meer boos geworden en heb geen mensen meer uitgescholden. Isso é tudo de bom. Ik ben in anderhalf jaar tien jaar wijzer geworden.”

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke mesmo que conheceu zijn gaste terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck é o que mais gosta de reportagens sobre a construção do pelotão de opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. Natuurlijk kan ook de rubriek ‘Touristique’ niet ontbreken om een ​​vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. Por conta de Jan Bakelants, Bradley Wiggins e Brian Holm.

bekijk dit programma op VRT NU

rit dado digite rit início-fim total ganhar líder
1 indivíduo tijdrit Kopenhagen – Kopenhagen 13,2 km Lampaert Lampaert
2 wegwedstrijd Roskilde – Nyborg 202,2 km Jacobsen van Aert
3 wegwedstrijd Vejle – Sonderborg 182 quilômetros
4 wegwedstrijd Duinkerke – Calais 171,5 km
5 wegwedstrijd Lille – Arenberg 157 km
6 wegwedstrijd Binche – Longwy 219,9 km
7 wegwedstrijdsemi bergetappe Tomblaine – La Planche des Belles Filles 176,3 km
8 wegwedstrijdsemi bergetappe Dole – Lausanne 186,3 km
9 wegwedstrijdsemi bergetappe Aigle – Châtel 192,9 km
10 wegwedstrijdsemi bergetappe Morzine – Megève 148,1 km
11 wegwedstrijdbergetappe Albertville – Col du Granon 151,7 km
12 wegwedstrijdbergetappe Briançon – Alpe d’Huez 165,1 km
13 wegwedstrijdsemi bergetappe Le Bourg-d’Oisans – Saint-Étienne 192,6 km
14 wegwedstrijdsemi bergetappe Saint-Étienne – Mende 192,5 km
15º wegwedstrijdsemi bergetappe Rodez – Carcassonne 202,5 ​​km
16 wegwedstrijdsemi bergetappe Carcassone – Foix 178,5 km
17 wegwedstrijdbergetappe Saint-Gaudens – Peyragudes 129,7 km
18 wegwedstrijdbergetappe Lourdes – Hautacam 143,2 km
19 wegwedstrijd Castelnau-Magnoac – Cahors 188,3 km
20 indivíduo tijdrit Lacapelle Marival – Rocamadour 40,7 km
21 wegwedstrijd Paris La Défense Arena – Paris 115,6 km
READ  Prijskaartje Van der Gragt omhog door EK voetbal | Voetbal

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info