Testament van prins Philip blijft nog 90 jaar geheim: “Uitzonderlijke omstandigheden” | Realeza

RealezaHet testment van de overleden prins Philip moet niet openbaar gemaakt worden. De Britse krant The Guardian vai ser onrechtvaardig dat de pers werd uitgesloten op de hoorzitting rond het document en zette een rechtszaak in gang. Die verloren ze, want de rechters beslisten dat het om een ​​uitzonderlijke situatie gaat. “De hoorzitting é um momento enorme de gevoelig para koninklijke família.”

De rechters besloten dat er geen pers aanwezig mag zijn als de laatste wensen van prins Philip worden uitgesproken. Om de privacy van de koninklijke familie te beschermen zal zijn testment 90 jaar lang geheim blijven. Encontrei o beslissing kan de Britse krant The Guardian maar moeilijk vrede nemen, volgens hen gaat het in tegen het rechtssystemem. De wet luidt namelijk dat een testment openbaar moet worden gemaakt wanneer iemand overlijdt, zo is er publieke control of de wesen van de overledene worden nagestreefd.

Bekijk ook het portret van prins Philip.

Maar de omstandigheden in deze zaak zijn uitzonderlijk volgens de rechtbank. “Het is waar dat de wet ook van toepassing is op het koningshuis, maar dat betekent niet dat de wet in alle situações for dezelfde uitkomst zorgt”, clique aqui. “De hoorzitting é eenorm gevoelig moment voor de koninklijke familie, die belangen zouden niet worden beschermd als er langdurige hoorzittingen in de pers worden uitgeschreven.” Verder zeiden de rechters ook dat ze betwijfelen de het público interesse heeft in prins testamento Philips. Wel geven ze toe dat het openbaar feito ervan een blijk van transparantie zou geven. “Maar dat is een public debat”, klinkt het.

READ  Céline e Michiel van CEMI já estão em Vlaamse koppel com milhares de fãs do YouTube: “Heel trots en dankbaar” | Instagram VTM NIEUWS

Volgens AFP palavras de testamento de overleden royals trouwens nooit openbaar gemaakt. Leden van de koninklijke familie zijn er al meermaals in geslaagd om de documenten honderden jaren te verzegelen.

Prins Philip overleed vorig jaar em 9 de abril, hij werd 99 jaar oud. Samen conheceu koningin Elizabeth kreeg hij vier kinderen. Het koningspaar tinha 73 anos.

BEKIJK OOK:

LEES OOK:

Van ‘werkschuwe’ prins tot ‘genadeloze’ koning in spe: prins William viert 40ste verjaardag en is klaar voor de troon (+)

Getouwtrek no Palácio de Buckingham nu prins Andrew op koninklijke status aast: “Ze weten dat hij de Queen manipuleert” (+)

“Na de dood van prins Philip droeg ze bewust een felrood pak.” 3 observadores reais sobre o iconische stijl van de Queen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info