Tesla verkocht 75 procent de zijn bitcoin para verbeteren liquiditeit – IT Pro – Nieuws

De reden waarom goud het ruilmiddel is waar we al lang op terug vallen door heel de geschiedenis van de moderne mens heen heeft te maken met 2 zaken.

– Goud is zeldzaam toch niet te zeldzaam om praktisch te kunnen gebruiken (een brood betalen met een ton zand is niet handig maar met als je met micrograms moet gaan werken gaat het ook niet)

– Goud, zilver e brons zijn metalen die niet giftig en/of radioactief zijn terwijl het zeer zachte en dus gemakkelijk herwerkbare metalen zijn.

Maar wat ben je conheceu een ton goud als je alleen op een eiland zit? Niets.

De waarde van een munt em evenwicht houden met een economische activiteit is vrij eenvoudig, dat doet de markt net zoals het de markt is die bepaald dat een Euro nu +/- dezelfde waarde heeft als een Dollar net zoals de ijche mark de nogno van een quilo goud bepaald.

Waar jij het daadwerkelijk over hebt is het bepalen tussen hoeveel de economie mag lenen en tegen welke prijs. Dat problema heb je niet goud of Bitcoin, goud en Bitcoin kan je niet bijmaken en dus niet lenen, Euros e Dollars kan je wel bijmaken en dus wel lenen.

En gezien er geen goud meer é om een ​​waarde te vertegenwoordigen para os Euros en Dollars wilt dat zeggen dat je aan het lenen bent van gebakken lucht. Também je dan niet oppast dat er teveel geleend word, dat er teveel lucht in de economie geblazen word tov de daadwerkelijke economische activiteit, dan ben je vertrokken voor een zware economische crise.

READ  De Croo mantém silêncio sobre negociações salariais: "O governo já enfrentou incêndios mais intensos" | O interior

Dat kredieten system brengt weer een ander probleem met zich mee, je moet altijd een positieve geldontwaarding/inlatie aanhouden. Dat wilt zeggen dat je economische output altijd moet blijven stijgen. Também op het punt komt waar je economische output niet meer oneindig kan stijgen, também je op het punt komt waar je bevolking niet meer oneindig groter kan worden en dus automatisch je economische output of groter word latie je dan wa kardj

En deflatie in een system dat op kredieten gebouwd is wilt zeggen dat je historische kredieten toenemen in waarde en dus dat de historische kredieten onbetaalbaar worden = terug een zware kredietcrisis.

Je zit dus in een economisch system waarvan elke econoom weet dat vroeg of laat heel het spel in elkaar zakt maar geen enkele econoom heeft er een oplossing voor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info