Tafelgaste van ‘Vandaag Inside’ krijgt “stevige doodsbedreigingen” no talkshow stopzetten

Johan Derksen. © BELGAIMAGE

A apresentadora televisiva holandesa Hélène Hendriks, a regelmatig te gast estava em ‘Vandaag Inside’, krijgt naar eigen zeggen “stevige doodsbedreigingen”, nu die talkshow é stopgezet na uitspraken do voetbalanist Johan Derksen.

jvhBron: De Telegraaf

LEI OK. Keeper die betrokken zou zijn bij voorval met kaars van Johan Derksen: “Ik was verbijsterd toen ik het hoorde”

Hendriks nam deze semana de presentatie sobre o talkshow ‘HLF8’, nada apresentador Johnny de Mol ou daar beschuldigd werd van wangedrag. Tijdens de uitzending van dat programma vrijdagavond kondigde ze aan dat ze voorlopig “niet te veel” haar mening zou geven sobre o incidente com Derksen. Ze wordt naar eigen zeggen namelijk met de dood bedreigd, en de politie heeft haar geadviseerd om zich “iets afzijdig” te houden, vertelde ze.

LEI OK. Al veel stormen overleefd, maar bekentenis van Johan Derksen sobre seksueel wangedrag foi rel te veel voor ‘Vandaag Inside’

“Misschien goed om vooraf aan te geven: ik zal niet te veel mijn mening geven hierover”, zei Hendriks op het moment dat het onderwerp ter sprake kwam. “Dat is eigenlijk op last van de politie omdat er een stevig dreigement ligt. Zij hebben dringend advies gegeven om mij iets afzijdig te houden. Ik heb natuurlijk een redelijke link naar VI.”

Volgens Hendriks é het zo dat ze mening niet wil geven. “Die zal ik ook echt wel een keer geven, en ik laat me ook absoluut niet de mond snoeren, maar ik denk dat ik soms mesmo verstandig moet zijn. Dus bij dezen laat ik dat bij jullie”, zei ze tegen haar gasten.

De presentatrice zei ook dat ze niet de enige is die dreigementen ontvangt, maar noemde geen namen. “En misschien ga ik dan nu ook wel weer te ver: Johan é echt een heel goede en fijne collega van mij, en ik zal echt nooit een collega afvallen. Dat wil niet zeggen dat ik zijn uitglijder goedkeur. Daar heeft hij zelf ook al genoeg over gezegd, maar ik wil dat toch até kenbaar maken.”

READ  Tinder bane 'Tinder Swindler' da plataforma após documentário da Netflix | Televisão

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info