Supermercado nas estações Gentsebuurt overvallen door twee gemaskerde mannen: medewerker bedreigd met vuurwapen (Gent)

De twee gemaskerde mannen bedreigden de medewerker van Carrefour Express em Voskenslaan elk een vuurwapen na mão.

De twee gemaskerde mannen bedreigden de medewerker van Carrefour Express em Voskenslaan elk een vuurwapen na mão. © fvv

Geração

Twee gemaskerde en gewapende mannen hebben vrijdagochtend de Carrefour Express em Gentse Voskenslaan overvallen. De aanwezige winkelmedewerker werd bedreigd en moest de inhoud van de kassa afgeven. Politie en parket stellen alles in het werk om de daders te vatten.

Simon Dekaezemaker

“Onze medewerker belde me met een bibber in zijn stem op”, getuigt Zafar Patwary (42), die de winkel sinds 2018 uitbaat. “Nós hebben wel vaker última van winkeldieven de jongeren die wat moeilijk doen, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb hem vanochtend dan ook naar huis gevoerd, want hij is volledig in shock door wat hem is overkomen.”

Net na abertura winkel

Ele é nog donker wanneer de medewerker vrijdagochtend omstreeks 6 uur aankomt. Hij moet de Carrefour Express em Voskenslaan die eerste uren em zijn eentje openhouden en alles klaarzetten. “Het is te duur voor ons om twee mensen zo vroeg in de winkel te hebben”, legt Patwary uit. “De echte drukte volgt pas’s middags.”

De medewerker começa a um zijn dagtaak em aberto om 7 uur de deuren van het filiaal. Het lijkt een dag zoals alle andere te worden. Éen klant komt vroeg binnen en vertrekt snel. De medewerker bijt rustig em zijn croissant wanneer twee mannen de winkel binnenwandelen. Hij é zich nog van geen kwaad bewust.

Voor de Carrefour haalden de twee gemaskerde mannen een geweer uit hun rugzak.  Ze verstopten het in hun broek en wandelden daarna naar binnen

Voor de Carrefour haalden de twee gemaskerde mannen een geweer uit hun rugzak. Ze verstopten het in hun broek en wandelden daarna naar binnen © fvv

De medewerker van de Carrefour werd bedreigd met een vuurwapen e mais de kassa openen.  De gemaskerde até gengen encontrou 468 euros aan de haal.

De medewerker van de Carrefour werd bedreigd met een vuurwapen e mais de kassa openen. De gemaskerde até gengen encontrou 468 euros aan de haal. © fvv

Kassa Leeghalen

Beide personen dragen e mondmasker e een kap over het hoofd. Op beelden van een van de zestien camera’s in aan de Carrefour é o zien que a dupla voor de ingang eerst ainda era gestopt. Use een rugzak halen ze allebei snel een handvuurwapen en verstoppen dat em hun broek. Om 7.06 uur stipt wandelen ze naar binnen.

A dupla houdt zich eerst vooraan in de winkel op, maar dan gaat het snel. Ze tonen elk hun wapen aan de medewerker en trekken hem naar de winkelrekken achteraan de winkel. Ze stoppen het wapen em hun broek en keren dan terug naar de kassa. Die moet de medewerker openen. De twee dieven grissen snel 468 euros mee.

Onrechtvaardig

Na iets meer dan een minuut zijn de boeven al vertrokken. Een nieuwe klant wandelt nietsvermoedend de winkel binnen en ziet eerst zelfs niet wat er is gebeurd.

De medewerker verwittigt daarop zijn baas en de Gentse politie é binnen enkele minuto ter plaatse. “Politie en parket stellen alles in het werk om de verdachten op te sporen”, laat het parket weten.

De eigenaar voelt zich machteloos bij wat hen vrijdagochtend overkomen é. “Gelukkig raakte onze medewerker niet gewond, maar dit is een trauma”, zegt Zafar Patwary. “Ik heb ook een nachtwinkel in de studentenbuurt en werk dagelijks 14 a 15 uur. Deze overval voelt onrechtvaardig aan. Wij werken enorm duro e feito dan dit mee. Dat voelt gewoon niet eerlijk aan.”

De uitbater van Carrefour Express em Voskenslaan é Zafar Patwary: “Onze medewerker is volledig in shock door deze feiten.”

De uitbater van Carrefour Express em Voskenslaan é Zafar Patwary: “Onze medewerker is volledig in shock door deze feiten.” © fvv

READ  Na de bosbranden volgen dreigende zaailingen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info