Stuk van vliegtuig crasht op wining van Louis en Adela em Waremme: “Nós estamos em choque” | Binnenland

Ele foi géén nacht zoals een ander voor Louis en Adela uit Waremme in de provincie Luik. Het koppel werd uit hun bed gelicht door een enorm lawaai. “Ik dacht eerst dat het onweer was”, vertelt Louis, maar hij had het mis. Een stuk van een vliegtuig foi losgekomen en op hun dak gevallen. “Nooit gedacht dat we dit zouden meemaken”, klinkt het in de kranten van Sudpresse.

As fotos de neergestorte vliegtuigstuk verschenen vrijdagmorgen op sociale media en in de Waalse pers. Ele pode ser encontrado em metal e em um dos lados da vitória de Louis e Adela em uma bela rede naast de oprit. Niemand raakte gewond, maar het koppel is wel erg aangedaan. “Ele é angeloflijk. Nós zijn in shock en vragen ons af hoe dit kon gebeuren?”, getuigen de twee in de krant ‘La Meuse’.

Louis lag net in bed toen hijeen vliegtuig over het huis hoorde vliegen. “Ele é intenso e normal. Eu tinha het gevoel dat hij vrij laag vloog.” Kort daarna vulde een enorm lawaai de kamer. Louis dacht meteen aan onweer. Een vliegtuigonderdeel kwam zelfs niet in hem op. Toen de Waal naar buiten ging, merkte hij de schade aan hun dak op en zag hij het enorme stuk metal naast de haag liggen. “Ele era moeilijk te geloven.”

Toen Louis naar buiten ging, zag hij de schade aan hun dak en ontdekte hij het enorme stuk metal naast de haag.

Toen Louis naar buiten ging, zag hij de schade aan hun dak en ontdekte hij het enorme stuk metal naast de haag. “Ele era moeilijk te geloven.” © Facebook/Hervé Rigot

De inslag vond ter hoogte van de garage plaats. “Gelukkig, want een paar meter verderop is onze kamer”, gaat Adela verder. “Bovendien logeerde onze kleinzoon afgelopen nacht bij ons.” Hun kwam kwam ongeschonden uit het avontuur. Enkel een aantal dakpannen raakte beschadigd, net als wat pannenlatten.

De brandweer ging vanmorgen ter plaatse om het dak provisoir dicht te maken. Het koppel verwacht vandaag ook de luchtvaartpolitie. Zij zal het onderdeel bergen e proberen het vliegtuig te identificeren waartoe het stuk behoort. Momenteel é dat nog onduidelijk. Ook de luchthaven van Luik provei nog no het duister.

O Zowel RTBF também pode ser usado na Sudpresse, misturado com a versão vermoedelijk gaat om een ​​stuk van de motorkop van een vliegtuig dat in the Vortuin van Louis en Adela is beland.

De inslag vond ter hoogte van de garage plaats.  Enkel wat dakpannen e pannenlatten raakten beschadigd.  De auto van het koppel bleef intacto.

De inslag vond ter hoogte van de garage plaats. Enkel wat dakpannen e pannenlatten raakten beschadigd. De auto van het koppel bleef intacto. © Facebook/Hervé Rigot

Franse media melden dat het vermoedelijk gaat om een ​​stuk van de motorkop van een vliegtuig dat is neergestort.

Franse media melden dat het vermoedelijk gaat om een ​​stuk van de motorkop van een vliegtuig dat is neergestort. © Facebook/Hervé Rigot

Bekijk ook: Buurtbewoners filmen hoe vliegtuig neerstort vlakbij huis em Brugge

READ  Natuurbranden: o último economische hoofdpijn da Europa

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info