Steven Van Gucht: “Vierde prik mogelijk eind deze zomer of begin dit najaar” | Coronavirus wat u moet weten

Het zou kunnen dat we end deze zomer of in het begin van het najaar om een ​​tweede boosterprik mogen gaan. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht gezegd em ‘De Afspraak’ op Canvas. Ele é bem nog niet duidelijk de alleen mensen met een verhoogd risico uitgenodigd zullen worden de ook de algemene bevolking. “Dt hangt wat van de variantes af”, volgens Van Gucht.
De juiste timing van de herhalingsprik zou volgens de viroloog wel eens heel belangrijk kunnen zijn in het toekomstige beheer van de pandemie. “De vierde prik zit er sowieso aan te komen”, zegt hij. “Ik vermoed dat het voor de late zomer of het vroege najaar zal zijn. De vraag is wel op welke groepen we ons zullen moeten richten: alleen mensen met een verhoogd risico of de algemene bevolking. Isso é nu nog niet duidelijk.”

Van Gucht denkt dat mensen conheceu een hoog risico sowieso em um anmerking moeten komen. “Dat zijn de mensen die we normal gezien ook een griepprik geven”, gaat hij verder. “Da mesma forma, você não pode ver a raça bevolking pendurada e também pode variar de acordo com o momento em que circula. Tijdens de vierde golf com deltavariant hebben nós ook heel wat jonge mensen em het ziekenhuis gezien. Além disso, opnieuw zo een situatie zouden zien aankomen, zou ik eerder voor een algemene boosterprik gaan. Maar het é nu nog te vroeg om dat te zeggen. De twee zijn mogelijk. Als het niet echt noodzakelijk is, zou ik het trouwens niet doen.”

READ  O preço do Bitcoin ainda não pode quebrar a média móvel de 50 dias »Crypto Insiders

Geen ‘variante pessimista’

De viroloog noemt zichzelf geen “variantpessimist”. “Ik denk dat onze immuniteit mee evolueert. Die wordt altijd maar sterker en breder. Dat zal ons está ajudando. Maar een nieuwe variante kan er soldegelijk weer voor zorgen dat het virus weer net iets in het voordeel komt en dat je een nieuwe opstoot krijgt.”

Wanneer dat gebeurt exato, é eigenlijk moeilijk te voorspellen. “Het is niet uitgesloten dat dit over drie maanden al is of deze zomer. Mijn buikgevoel zegt dat het waarschijnlijk niet zo zal zijn, maar dat het eerder iets voor komend najaar of komende winter is. Maar misschien hebben we wel geluk en gebeurt er komend najaar en komende winter niet zo heel veel en is het pas voor de winter daarop. Weten het eigenlijk niet. Het patrono kan alle kanten uitgaan. Misschien krijgen we vooral een zwaar griepseizoen.”

Lees alles sobre o coronavírus no dossiê.

OVERZICHT. Besmettingen blijven dalen met 42 procent, hospitalisaties zakken met 14 procent, antal overlijdens stijgt wel nog

BEKIJK OOK: Este é o professor Molenberghs eind dezembro al zei over een eventuele vierde prik:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info