Stelling van de maand: de keuze om voor Bayonetta 3 een Censorship Option toe te voegen is in deze tijden een goede en veranwoordelijke keuze

No início do ano, a PlatinumGames também pode ser encontrada em Bayonetta 3 e uma opção de censuur-modus krijgt. De ontwikkelaar noemt het overigens niet een censor mode, maar de Naive Angel Mode. Hiermee worden bepaalde gevoelige elementen no jogo weg gehaald. Dit betekent dat de momenten dat vrouwelijke personagens naakt worden getoond nu kleding aanhebben. No tweet de onderstaande geven ze als voorbeeld aan wat er wordt bedoeld. Na deze aankodiging brak de discussão los. De ene kant sprak schande van het toevoegen van deze optie, terwijl andere mensen het juist een goed idee vonden. Om na te gaan wat onze redatieleden hiervan vinden is daarom mijn stelling: de keuze om voor Bayonetta 3 een Censorship Option toe te voegen is in deze tijden een goede en verantwoordelijke keuze.

Peter:

Ik ken Bayonetta verder niet, maar aan de outro kant heb ik mij nooit gestoord aan functioneel of minder functioneel naakt. Seks é een onderdeel van het leven e het valt mij op dat sinds een aantal jaar onder de benoeming van vrijheid voor ieder individu abre het een nog groter taboe lijkt te worden dan hetigi in euze strijhei gro Wat wel opvalt é dat het altijd vrouwen zijn die naakt worden afgebeeld en je zou nog kunnen kiezen om ook mannen in hun naaktheid te tonen, maar er wordt nu voor gekozen om toneeel de verroutheid van me Wat ik vooral heel grappig vind, é dat Bayonetta een vrij gewelddadige contexto heeft. Het is hoofdzakelijk hakken, schoppen en slaan tegen de vijand zonder het conflito proberen op te lossen op een minder gewelddadige manier en dat is kennelijk geen problem. Maar op het moment dat er dan een vrouw naakt in beeld komt, dan moeten de kinderen hun ogen dicht doen. Dat gezegd hebbende maakt het para mij persoonlijk niet zoveel uit. Ik zet de optie niet aan als ik ooit ervoor kies de game ooit te gaan spelen en sommige mensen zullen dit wel doen. Daar staat iedereen vrij in. O criador tinha olhado para kunnen kiezen alle naakt weg te halen, maar gelukkig hebben ze er een optie van gemaakt, zodat het voor iedereen leuk blijft.

READ  iFixit: Steam Deck-reserveonderdelen zijn deze zomer beschikbaar - Gaming - Nieuws

Stefan:

Ik vind dit een beetje een lastige stelling en weet dan ook niet of ik het hier helemaal mee eens ben. Ik weet dat er steeds meer mensen er allerlei normen, waarden en principes op na houden, maar soms heb ik het idee dat we hierin allemaal een beetje doordraaien. Een studio moet (tot op zekere hoogte) vrij zijn om zelf te bepalen welke content zij willen tonen. Staat het je niet aan, dan ben je er vrij in om deze game niet te spelen. Er is niemand die jou verplicht deze game te spelen. Mensen zijn tegenwoordig steeds sneller op hun teentjes getrapt en webben het hier nog steeds over een videogame. Zoals gezegd niemand verplicht je om het te spelen en er is niemand die zichzelf (em dit geval) blot heeft moeten geven zonder dat zelf te willen. Er é geen dwang. Ik snap dat studios graag een groot publiek willen bedienen, maar hoe vaak zal er gebruikgemaakt worden van deze functioniteit. Ik verwacht dat dit een enorm klein percent is. De toevoeging é daarom in mijn gen puur politiek. Terwijl ik dit aan het typen ben denk ik daarom nee, ik vind dit geen goede keuze.

Sil:

Om deze vraag goed te kunnen beanwoorden, é ele nodig dat ik onder worden breng wat em mijn optiek censuur is. Ik heb me in het verleden meermaals tegen de praktijk uitgesproken, maar dat betekent niet dat ik het direct veroordeel. Em geval van Bayonetta 3 vindt ik het bijvoorbeeld geen enkel problema. Censuur é um problema de quem quer que seja criativo, visto por um criador de antas. Wanneer scènes verwijderd de varandas mais de palavras de jogo zelfs een completas e ricas uit moet gaan. Isso é hier niet aan de orde. No entanto, daarvan krijg je een optie om de game naar smaak aan te passen door iets wat feitelijk neerkomt op een outra skin para Bayonetta. Daar kan ik me niet druk om made.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info