Staking espontâneo de KLM op Schiphol: “Kom niet meer naar de luchthaven”

Na Holanda, comece vandaag de meivakantie © EPA-EFE

O staking espontâneo de KLM-medewerkers em Schiphol é aberto. Dat zegt Joost van Doesburg van vakbond FNV. Pessoal dat zich onde mais bezighoudt conheceu o transporte de vracht em bagagem legde uit onvrede over de werkdruk en de pertencer zaterdagochtend 6 uur het werk neer. Daardoor werden tientallen vluchten geannuleerd op de grootste luchthaven van Nederland.

cka, mtmBron: BELGA

Ele tem uma aposta espontânea, a porta de vakbond é geoorganizada. Volgens FNV, die bereid was om te bemiddelen, é mede met het oog op de veiligheid het werk weer hernomen.

De boze medewerkers da KLM hebben ook gesproken com o diretor operacional René de Groot de maatschappij. Ele é niet bekend of daar toezeggingen zijn gedaan. O cartão de crédito da KLM é o cartão de crédito mais recente em Schiphol e foi feito para o futuro de qualquer lugar de todos os tipos.

Porta de staking wet te druk op de luchthaven en riep Schiphol alle reizigers op om niet meer te komen. Schiphol en partners doen er naar eigen zeggen alles aan om de sitie ter plaatse beheersbaar te houden. Ze hebben het over een “uiterst en zeer vervelende” maatregel. De oproep geldt in ieder geval voor mensen die for zaterdag 15 uur zouden vertrekken. Reizigers wordt geadviseerd om contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij.

Op Schiphol zijn momenteel duizenden mensen. Voor een van de vertrekhallen staat een lange rij, die doorloopt tot buiten het gebouw van de luchthaven. Intussen zijn de afritten van de A4-snelweg bij Schiphol ao lado de richtingen dicht vanwege de staking.

De Koninklijke Marechaussee, de Nederlandse rijkswacht, meldde dat de situatie op Schiphol “stabiel” é. Er hebben zich nog geen “incidenten” voorgedaan, aldus een woordvoerder. De organisatie houdt de drukte goed in de gate. “Als er bijvoorbeeld brand uitbreekt moeten we wel iedereen in veiligheid kunnen brengen.” De situatie wordt op dit moment nog niet als onveilig beschouwd.

Meivakantie

Op Schiphol werd zaterdag net grote drukte verwacht vanwege de meivakantie die begonnen é bij de noorderburen. De luchthaven zou zaterdag volgens de planejamento ongeveer 160.000 reizigers mais de dez meses.

Porta de staking werd vracht en bagage niet afgehandeld en werden de vliegtuigen van KLM (en partners zoals Delta en Air France) ook uitgeladen. Personeel zorgde er nog wel voor dat mensen het vliegtuig konden verlaten, maar koffers en tassen bleven in the ruim.

Zaventem

No Aeroporto de Bruxelas, zijn er zaterdagochtend intussen twee vertrekkende en twee aankomende KLM-vluchten naar en van Amsterdam geschrapt, zo leest de website van de luchthavenuitbater. Ook een vertrekkende vlucht en een aankomende in de vooravond zijn geschrapt. Eerder foi a primeira versão do site para vertergingen para twee vluchten. Er staat momenteel nog én aankomende vlucht op de planning ‘s avonds.

READ  Bulgaars Europarlementslid brengt nazigroet in Europees Parlement

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info