Sport Vlaanderen vai conhecer innovatiemobiel iedereen laten bewegen: “Spelelement is belangrijk” | Opvallen

Fietsen terwijl je ook een videogame aan het spelen bent, ook exergaming genoemd, zorgt ervoor dat de combinação de esporte em estilo de base vormen de sportinnovatiemobiel.

“Exergaming zorgt ervoor dat het veel plezanter is. Je bent aan het sporten en in eerste instantie besef je het niet. Voor dat je het weet, ben je voluit aan het gaan en dat maakt sporten veel leuker”, aldus Kris Bosmans terwijl hij diep naar adem hapt.

Kris De Coorde, projeto de inovação do Sport Vlaanderen, desenvolveu o conceito.

“Wij zijn ervan overtuigd dat vandaag de jongeren, maar ook de volwassenen, daardoor geprikkeld kunnen worden om in the digitale wereld meer aan het sporten en bewegen te geraken.”

In de sportinnovatiemobiel zitten niet alleen fietsen, maar ook roeitoestellen. Tecnologia inovadora Dankzij kan je het ook daarmee tegen elkaar kan opnemen. Você pode se divertir com um jogo de VR-bril.

“Zo is er het spelletje Beat Saber met de VR-bril”. Isso é een spel waar je vooral de bovenste ledematen mobiliseert, losmaakt en actieve bewegingen doet.”

“Zonder dat je het realiseert ben je toch wel intensiever bezig en na een par keer het spel te spelen, heb je echt wel het gevoel dat je je lichaam hebt bewogen en de spieren hebt aangeslaander Mehreuken”.

Iedereen in Vlaanderen die normal niet zou sporten toch in beweging krijgen, dat is bedoeling.

“Je ziet dat de spelvorm belangrijk é bij het sporten en vroeger bleef het wel een beetje achterwege. Nu zie je het meer en ik denk wel dat het een positieve evolutie is om mensen actiever te maken”, Vertelt Bosmans.

READ  Quadra Esportiva: Chelsea sem Chilwell por seis semanas e possivelmente no final da temporada | Esportes

Naast het fietsen, het roeien en de VR-bril, zijn er nog twee andere activiteiten in de mobile, namelijk de Fitlight en de Plankpad.

De Fitlight is een snelheids- en cognitief trainingssystem dat is ontworpen om de manier waarop we trainen onze prestaties meten volledig te veranderen. Este sistema de treinamento inovador ajuda os esportistas da banda tussen lichaam e geest te versterken e hun reatievermogen te verbeteren.

De Plankpad bidt jeen interativo “treinamento de corpo inteiro” terwijl je spelletjes Speelt.

Será que je dit zelf ook eens uitproberen? De sportinnovatiemobiel gaat de komende jaren rondtrekken em calcanhar Vlaanderen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info