Sport- en stuntwagens op de baan voor opnames nieuwe Netflix-série ‘Utap’ em Antwerpen (Antwerpen)

Antuérpia

De Netflix-ploeg para a série Utap foi difícil trabalhar em Antuérpia. Woensdag werden de Grote Markt en de Lange Nieuwstraat als set gebruikt, maar vandaag trekt de crew greenr door of stad met verschillende sport- en stuntwagens. O título original: Hollywoodster Arnold Schwarzenegger, o personagem principal da série.

Sônia De Bock

De opnames para Utap zijn al twee dagen aan de gang. De Brabofontein werd woensdag al gebruikt om een ​​​​achtervolgingsscène vasta te leggen, ook de Lange Nieuwstraat werd als locatie gebruikt.

Vandaag streek de crew neer op de Lambermontplaats om een ​​“gevaarlijke stunt” vasta te leggen. Enkele auto’s met speciale camera’s op de voorruit vulden het plein om beelden van de omliggende straten te maken. Rond de namiddag trok de ploeg richting de Diamantwijk om een ​​sportwagen com volle snelheid door de Pelikaanstraat te laten razen. Ook de Hoveniersstraat kon op veel drukte rekenen, want de Antwerpse brandweer mocht zijn wagens inzetten om mee in beeld te komen.

Welke scènes er precies gefilmd werden, werd door niemand prijsgegeven. A equipe da Netflix rekent namelijk op veel disccretie tijdens het filmn. Zelfs de aanwezige brandweermannen moesten een contract ondertekenen om niets van de inhoud vrij te geven.

(lees verder onder de foto’s)

Camera's op de voor- en achterruit.

Camera’s op de voor- en achterruit. © Jan Van der Perre

De Netflix-ploeg um trabalho em Pelikaanstraat.

De Netflix-ploeg um trabalho em Pelikaanstraat. © Jan Van der Perre

Geen Schwarzenegger

Voor alle fans die de o Exterminador do Futuro-acteur aan het werk wilden zien: Arnold Schwarzenegger é jammer genoeg niet em Antwerpen para opnames. Volgens de productieassistant vertoeft hij momenteel “in een warme studio in Toronto”. Het ziet er dus naar uit dat zijn stuntman de komende dagen alle ‘gevaarlijke’ scènes em Antwerpen zal doen.

Het spionavontuur Utap é de eerste echte hoofdrol voor Schwarzenegger em een ​​televisiereeks. A série draait rond een vader en dochter die beiden for CIA werken, maar dat al die tijd for elkaar verborgen hielden. Nu ze gedwongen worden om samen te werken, leren ze elkaar als collega’s kennen. De Netflix-reeks é gebaseerd op Mentiras Verdadeiraseen actiefilm uit 1994 waarin de Oostenrijkse acteur zelf te zien is. Utap zal ten vroegste em 2023 no Netflix te zien zijn.

LEI OK. Opnames nova série Netflix conheceu Arnold Schwarzenegger van começar em Antwerpen

Geen Arnold, wel een dublê achter het stuur.

Geen Arnold, wel een dublê achter het stuur. © Jan Van der Perre

Ook de politie foi aanwezig om alles veilig te laten verlopen.

Ook de politie foi aanwezig om alles veilig te laten verlopen. © Jan Van der Perre

Enkele levou de brandweer aanwezig op de filmset.

Enkele levou de brandweer aanwezig op de filmset. © Jan Van der Perre

READ  Brit grijpt naast megawinst van 11.750 euros por maand: “In plaats van alles te delen heeft ze mij gedumpt” | Bizarro

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info