‘Spookhart’ gegroeid com steigers van een VARKENSORGAN em eigen van de patiënt kunnen binnenkort worden gebruikt bij menselijke transplantaties

Een “GHOST-hart” gekweekt conheceu steigers van een varkensorgaan e menselijke cellen kan binnenkort worden gebruikt bij menselijke transplantaties, zeggen especialistas.

Een bioloog molecular zei dat ze zich na het zien van hartcellen in harmonie in een petrischaaltje ‘zich echt kan voorstellen een persoonlijk menselijk hart te bouwen’.

Doris Taylor leidde het project en zei dat ze zich 'echt kan voorstellen een gepersonaliseerd menselijk hart te bouwen'

2

Doris Taylor, diretora de onderzoek naar regeneratieve geneeskunde aan het Texas Heart Institute, ele dat ze door gebruik te fez de eigen weefsels van een paciente, een levensvatbare optie konden creëren with varkenscellen die hetnie licham.

“Het heeft mijn leven echt veranderd”, diz Taylor na CNN. “Ik zei tegen mezelf: ‘Oh meu Deus, isso é het leven.’ Ik wilde het hoe en waarom achterhalen en dat opnieuw creëren om levens te redden.”

Taylor zei dat de innovatieve vervanging mogelijk een geplande procedure zou kunnen worden in plaats van een last minute operatie.

“Dat verkleint je risico door de noodzaak voor (anti-afstotings)medicijnen te elimineren, door je eigen cellen te gebruiken om dat hart te bouwen, verlaagt het de kosten.. en je bent vaeak jeken in heist zo, kwaliteit van leven.”

Waarschuwing para vrouwen die de pil gebruiken, omdat de gebruikelijke procedure het minder effectief maakt
Ik ben een expert op het gebied van gewichtsverlies - je kunt kilo's verliezen door deze maaltijd over te slaan

Taylor apresentou een robot die werd geleerd om de menselijke stamcellen in een steriele omgeving in het spookhart toe te dienen.

De bioloog liet een video zien van het doorchijnend vervaardigde hart dat roze kleurt nadat het was geïnjecteerd.

“Het is de eerste kans om de grootste moordenaar van mannen, vrouwen en kinderen wereldwijd te genezen – hartziekten. En dan wil ik het voor iedereen beschikbaar maken”, deelde de wetenschapper opgewonden.

O CEO da Solução Avançada Michael Golway mostra o trabalho de Taylor na vasthoudendheid no projeto jarenlange.

READ  Isto é o que omikron faz com seu corpo: "Tenha cuidado, mas parece uma grande diferença"

“O momento dos alces teve o dr. Taylor gemakkelijk kunnen zeggen: ‘Ik ben klaar, dit gaat gewoon niet werken’, vertelde Golway aan CNN.

“Maar ze hield jarenlang vol en vocht tegen tegenslagen om het juiste type cellen in de juiste hoeveelheden en juiste omstandigheden te vinden om die cellen gelukkig te maken en te laten groeien.”

Taylor participou de seu primeiro trabalho em 1998, em 1998, em uma equipe que trabalhou na Duke University.

A equipe injeta células no falende hart van een konijn en creëerde een nieuwe hartspier.

Telkens wanneer ze probeerde het suces te vertalen naar de menselijke biologie, was het echter wisselvallig.

“Nós plaatsten cellen in beschadigde met littekens bedekte delen van het hart en hoopten dat dat de bestaande schade zou verhelpen”, Taylor.

“Ik begon te denken: wat als we van die slechte omgeving af konden komen en het huis konden herbouwen?”

Em 2008, Taylor foi bem-sucedido em sua equipe da Universidade de Minnesota, que veio de um rato em uma célula e começou a trabalhar com as portas e o esqueleto que foi alcançado.

Na deze doorbraak bewoog ze zich in de harten van varkens vanwege hun anatomische gelijkenis met mensen.

'Massaschietpartij' bij begrafenis laat 'minstens vijf gewonden' achter als politie vraagt ​​​​om gebied te vermijden
A dochter de Mama June, Pumpkin, 22, pronkt conheceu Hobbel em sessão de fotos com Zussen

“Ik ben gewoon nederig en bevoorrecht om dit werk te doen, en trots op waar we zijn”, zei Taylor.

“A tecnologia é clara. Ik hoop dat iedereen conheceu ons mee gaat rijden, want dit verandert het spel.”

Wij betalen para você verhalen!

Heb jeen verhaal para het US Sun-team?

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info