Spanje en portugal vragen eu om hulp wegens droogte

droogte

© Else Beekman

Os comissários europeus de Landbouw, Janusz Wojciechowski, zei agora no Twitter dat hij zijn Zuid-Europese collega’s heeft ontmoet. Dit gebeurde in de marge van de informele bijeenkomst van dit departement in Straatsburg.

Ongebruikelijke winterdroogte

Wojciechowski sprak conheceu a ministra espanhola van Landbouw, Luis Planas e a jovem portuguesa, Maria do Céu Antunes, sobre o impacto van de ongebruikelijke winterdroogte. Gekeken wordt welke fondsen kunnen worden gemobiliseerd om de schade aan de landbouw te compenseren no setor te ondersteunen.

Espanha em Portugal vai ter notícias da agenda de 21 de fevereiro de 21 de fevereiro em Bruxelas.

Beperkingen em Portugal

A partir de 1 de fevereiro de 2010, o idioma português está sempre pronto para ser usado em uma versão mais recente para a produção de eletricidade. Tevens gelden er beperkingen para gebruik van water in de landbouw als gevolg van de droogte die het vasteland van Portugal treft.

Besluit werd deels gebaseerd op de voorspellingen van het Portugese Instituut for Zee en de Atmosfeer. Die geven aan dat er een ‘kans van 80%’ é de 2022 een uitzonderlijk droog jaar wordt.

Beperkingen em Espanha

Ministro Planas kondigde woensdag aan dat de regering ‘de nodige maatregelen’ zal nemen in verband met de huidige droogte als het de komende 14 dagen niet regente. Gevreeesd wordt zelfs para ‘beperkingen’ op middellange termijn. Eventuele maatregelen volgen na de volgende bijeenkomst van de Raad van Landbouwen- en Visserij van de Europese Unie. Planas gaf ook aan de besluiten te laten afhangen van de ontwikkelingen van het weer de komende twee weken.

READ  Nederlanders vervroegen kerstvakantie en krijgen booster al na drie maanden: “Niet blijde boodschap waar je op hoopt”

De droogte treft Spanje niet in gelijke mate. Andaluzia de Vooral de regio, Extremadura, Castilla-La Mancha, zonas verschillende em Múrcia, Lleida e Girona zijn getroffen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info