Slacht oferece ‘A Voz da Holanda’ zijn nog altijd vaias: “Kabinet, kom met onafhankelijk onderzoek” | Showbizz

ShowbizzAdvocaat Sébas Diekstra wil dat de Nederlandse regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag, Mariëtte Hamer, bij het kabinet andringt op een onafhankelijk en onpartijdig onderzoek naar de missstanden rondom’.’The Voice of Holland De advocaat, die een aantal slachtoffers bijstaat, heeft dat medegedeeld in een brief.

“Alleen door goed onderzoek te doen kan er uiteindelijk echt recht worden gedaan aan de slachtoffers”, disse Diekstra em gesprek met het ANP. De raadsman vreest dat verdere aarzeling om de missstanden aan te pakken uiteindelijk zal leiden tot afstel. “Door nu niet door te pakken verliezen we het momentum om de verandering te kunnen aanjagen die nodig is om de cultuur die leidt tot seksueel grensoverschrijdend gedrag te doorbreken”, aldus Diekstra. “Als je als overheid nu niets doet, kun je mais tarde niet meer met droge ogen zeggen dat je er alles aan gedaan hebt.”

Hamer ging pas começa abril aan de slag. Met de nieuwe regeringscommissaris wil het kabinet naar eigen zeggen ‘bewustwording en een cultuurverandering creëren, want intimidatie en misbruik zijn niet acceptabel’. De commissaris mag het kabinet gevraagd en ongevraagd advisorren over maatregelen die nodig zijn om seksueel grensoverschrijdend gedrag tegen te gaan.

A resposta de Hamer foi lançada sobre o problema sobre o programa RTL ‘The Voice of Holland’. O slachtoffs de Tientallen oferece spraken zich uit em torno de uitzending do programa Boos de Tim Hofman. Inmiddels liggen er meerdere anangiften tegen Ali B, orkestleider Jeroen Rietbergen eeen regisseur van het programma.

Zoals bekend laat produzir ITV e onderzoek uitvoeren door defensornkantoor Van Doorne. Eerder foi Diekstra daar al kritisch op omdat er geen sprake kan zijn van een onafhankelijk onderzoek door een advogadonkantoor dat door de eigen cliënt betaald wordt. “Van Doorne é definitie een partijdige belangenbehartiger. Of er echt aan waarheidsvinding gedaan wordt is maar zeer de vraag en dit zorgt alleen maar voor nog meer wantrouwen onder slachtoffers”, aldus de advocaat die toen al pleitte voor een onafhankelijke commissie. lang en race heeft verdiend. Een oud-hoogleraar, een oud -generaal, ik noem maar wat. Op die manier dragen we bij aan een zo feitelijk en objectief mogelijke verslalegging van wat er precies bij ‘The Voice of Holland’.” is gebeur

READ  Emotioneel einde voor série 'Twee zomers': “Ik huilde uit pure dankbaarheid” (Oostende)

LEES OK

Verzoening met Marco lijkt voorgoed van de baan: Leontine neemt afscheid van de naam Borsato

Advocaat vindt het zorgwekkend dat alle betrokkenen bij ‘The Voice of Holland’ nog niet gehoord zijn

Sebas Diekstra. © ANP

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info