Siska Schoeters op matje geroepen na post over grootverdiners

Toen enkele weken geleden bekend raakte dat er zes VRT-gezichten een exclusiviteitscontract van meer dan 300,000 euro hadden, reagede Schoeters op Instagram. Niet over de bedragen, well over het feit dat er geen enkele vrouw bij die zes namen was. “Ik hoop dat zij mag opgroeien in een wereld waar hardwerkende vrouwen ook aan of top staan ​​van mooie jaarlonen”, screef ze op Instagram bijeen photo van haar dochter Minnie.

Daar gaat Schoeters nu verder op door em Het Nieuwsblad. Em die krant heeft ze het ook over het feit dat slechts vier van de negentien exclusiviteitscontracten bij de openbare omroep voor een vrouw zijn.

“Als je een stem hebt, mag je die gebruiken voor zaken zoals dit”, aldus Schoeters die zegt zelf tussen de 100.000 en 300.000 te verdienen. “Ik mag duidelijk zeggen: Komaan, gongens, vier van de negentien! Dat kunnen jullie echt niet meer made. Die verhouding é middeleeuws. Mijn hart ligt bij de VRT, maar dit potje stinkt. Isso é beschamend.”

Maar de presentatrice werd op de vingers getikt voor de post. “Ik heb onder mijn voeten gekregen van de VRT”, clique aqui. “Ik heb een lang gesprek gehad conheceu Ricus (Jansegers, diretor de conteúdo, vermelho.).” Die was boos vanwege de timing van de post. “De VRT moest enkele dagen mais tarde no parlement haar jaarverslag voorstellen. Kijk, dat wist ik niet. Maar zelfs dan nog. Leés wat ik schrijf. Het gaat niet over mij. Het gaat over mijn dochter en haar generatie.”

Nils (Destadsbader, vermelho.) reageerde ook erg gepikeerd”, vervolgt Schoeters. “Hij tinha veertien telefoons gehad van mensen die uitleg vroegen. Ik heb hem ook gezegd: Niels, dit gaat echt niet over jou. Die post ging sobre gênero, sobre de loonkloof. En ja, dat ik dacht dat die in de media niet meer bestond. Er, hein? Ik ben veertig jaar, ik zou beter moeten weten.” (latch)

READ  Waarom Gert Verhulst está entre os 25 melhores artistas do estado

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info