Schrijfster ‘Como assassinar seu marido’ schuldig aan moord op man | Buytenland

Een Amerikaanse romanschrijfster die een ensaio schreef met de titel Como assassinar seu marido (Hoe vermoord je je man) é schuldig bevonden aan de moord op haar echtgenoot. Um júri em Portland, no estado do Oregon, teve dois dias de folga para sua opinião sobre Nancy Crampton Brophy com o homem Daniel Brophy.

De aanklagers argumenterden dat de 71-jarige schrijfster, die onder meer de romans ‘Wrong never felt so right’, ‘The errado marido’ e ‘The wrong lover’ schreef, met financiële problemen kampte, toen ze haar man in juni 2018 twee keer door het hart schoot in het culinaire instituut waar hij werkte. Volgens de schrijfster waren de honderdduizenden dólares aan levensverzekering die ze zou krijgen bij de dood van haar man echter geen motief voor moord. Ook zouden de beelden van beveiligingscamera’s die haar op de plaats van de misdaad plaatsten, alleen maar tonen dat ze op zoek was naar schrijfinspiratie. Het moordwapen foi volgens haar slechts gekocht voor onderzoek voor een roman.

Em 2011, publicou Crampton Brophy no site See Jane Publish het inmiddels beruchte ensaio ‘Como assassinar seu marido’, dat nog altijd gratis online te lezen is. Ze bespreekt er redenen en methodes voor het vermoorden van je echtgenoot. Als voornaamste motivatie noemt ze financiële redenen, naast onder meer verliefd zijn op iemand anders of omdat “het je beroep is”. Também moordmethodes om te overwegen noemt ze als eerste het gebruik van een vuurwapen, wel met de aantekening dat vuurwapens “luid en rommelig” zijn e “enige vaardigheid vereisen”.

Anciãos no ensaio schrijf ze: “Wat ik weet over moord is dat ieder van ons het in zich heeft, als je maar genoeg in die richting wordt geduwd.”

READ  Erdogan está desesperado por um confronto invisível com o Ocidente

Crampton Brophy foi em setembro de 2018 gearresteerd en zit sindsdien vast. De schrijfster, die levenslang riskeert, krijgt op een later tijdstip van de rechter te horen wat haar straf zal zijn.

Ensaio de Nancy schrijft ‘Hoe je best je man vermoordt’. En dan sterft haar echtgenoot onder mysteriauze omstandigheden

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info