Schmidt kijkt uit naar de Portugese scheidsrechters | Voetbal

Os jornalistas portugueses wisten Schmidt aan het lachen te maken met een vraag over de Portuguesescheidsrechters. De uithalen van de Duitser aan het endereços de árbitros Nederlandse em Bas Nijhuis e Serdar Gözübüyük no bijzonder zijn ook em Portugal niet onopgemerkt gebleven. „Ik kijk ernaar uit om de scheidsrechters te leren kennen. Ze hebben een speciale roll in het voetbal. Ik heb wel wat gehoord over de scheidsrechters em Portugal, maar probeer altijd mijn eigen oordeel te vellen.”

Götze

De Português vroeg ook naar Mario Götze, die aanvankelijk met Schmidt mee leek te gaan naar Benfica, maar uiteindelijk para Eintracht Frankfurt heeft gekozen. „Ik heb conheceu Mario twee seizoenen gewerkt em Eindhoven. Hij tinha ook een goede speler voor Benfica kunnen zijn, maar zijn besluit was duidelijk. Hij wilde weer na Holanda spelen, e een belissing die hij ook para zijn gezin heeft genoman.

Waar Schmidt er niet in slaagde bij PSV om hegemonie van Ajax te doorbreken en de landstitel te pakken, daar moet hij bij Benfica een einde zien te maken een titelloze periode van drie jaar. Schmidt gaf aan niet gebukt te gaan onder de druk van een topclub, die al lang wacht op een kampioenschap. „Als Benfica drie keer achter elkaar kampioen foi geworden, dan zou de druk ook hoog zijn. Voor mij maakt het niet uit. De leiding van de club ziet mij als de juiste man. Ele é aan mij om te bewijzen dat ze een goede beslissing hebben genoman.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info