Sanne Wevers stapt uit Nederlandse turnselectie door “gedrag van teamgenoot” | Girando

De ferrugem em de Nederlandse gymnastiek keert dus niet terug.

De klachten en beschuldingen van grensoverschrijdend gedrag veroorzaakten de voorbije jaren ook in Nederland een schokgolf en maatregelen.

Você pode jogar o papel de Vincent Wevers, de vader de Sanne e Lieke, onde, o treinador é intussen vrijgesproken.

Dochter Sanne komt vandaag echter naar buiten met een uitgebreid statement waarin ze haar vertrek bij de Nederlandse turnbond meldt.

“Er é para mije een aanhoudende, onwerkbare situatie ontstaan ​​​​port het gedrag van een teamgenoot. Hierdoor kan ik niet meer goed functioneren binnen ons team. A base é immers dat je je in een team veilig en op jeomalgatgia el gemak el ‘, schrijft de olympische kampioene de 2016.

Wevers geeft geen detalhes sobre a água precies aan de hand is. “Het afgelopen half jaar heb ik er alles aan gedaan om deze sitie te veranderen. Door het ontbreken van regie vanuit de KNGU (turnbond) é dit helaas niet gelukt”. Ik ben dus enorm teleurgesteld in de KNGU.”

“Het speelt al een tijdje. Ik heb er alles aan gedaan om het vertrouwen in haar en in de werksituatie te herstellen, maar zij geeft hier geen medewerking aan. Ik ben daar echt heel boos oral teles over heel votel maar.”

“Ik heb er altijd voor en het team gestaan. Ze laat mij stikken. Ik vind het ongelofelijk dat de KNGU er niks aan doet om de sittie te herstellen. Ik heb ongveer alles geprobeerd of the loss.”

Sanne Wevers grijpt dus zelf drastisch in. “Dit zijn niet de normen en waarden waar ik voor sta en dit is para mij geen gezonde topsportomgeving. Ele é natuurlijk enorm pijnlijk dat ik dit besluit na 18 jaar turnen op topniveau heb moeten ne.”

READ  Indra Medard reserva primeira seleção para o Mundial de Patinação de Velocidade

“Dit betekent betekent dat ik nu uit de nationale selectie stap, maar dit betekent niet dat ik stop als sporter. Ik ga de komende periode gebruiken om te onderzoeken hoe ik mijn toekomst ga invullen.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info