Samsung verkocht em 2021 bijna 10 miljoen vouwbare smartphones – Tablets e telefones – Novos

Ik zie het verschil van generatie op generatie helaas wel, maar dan werk ik ook met die toestellen. Bij goed licht nemen de meeste toestellen al een paar jaar puike fotos, maar als je beweging, diepte of schemer / schaduw merk je al snel vershillen, zelfs jaar op jaar.

Toen ik van iPhone 12 pro naar Fold 3 ging deed ik ween stapje terug qua telelens en scherpte, terwijl dat toestel bijna een jaar nieuwer was. Samsung heeft gewoon niet de prio op camera kwaliteit gelegd want ze laten met de Ultra zien dat ze dat wel in huis hebben. Dat wijt ik tot op zekere hoogte wel aan gebrek aan concorrente no espaço dobrável.

Atualizações de software komen helaas maar zover, wnat in de uiterste kom je toch de fysieke limieten tegen van de lensen, socs of en sensoren. Você pode usar o Google para ver a Apple em 12 megapixels, você pode usá-lo em suas plataformas práticas, você pode ler e usar o Groot deel no software de geheime que recebe.

Toch ben ik não conheceu je eens dat deze functies aan oudere gerações toegevoegd worden com atualizações. Alle fabrikanten hebben er een handje van om er voor te zorgen dat de nieuwste toestellen natuurlijk het beste zijn, om men te doen kopen. Ik weet zeker dat Samsung jouw S10 nog veel mooiere fotos zou kunnen laten maken dan nu als ze daar hun software mais recente e melhor op zouden zetten maar dat bewaren ze toch echt para seu modelo len blivenij ven dúzia :+

READ  Van robotmaaier tot slimme tuinman

Dat blijkt ook maar weer als men op oudere hardware gehackte roms van nieuwere toestellen zetten en ene mooiere fotos de funções extra werkend weten te krijgen. De fabrikanten gaan geen prioriteit maken van een product dat ze al verkocht hebben beter maken, daar verdienen ze nou eenmaal weinig mee ;)

Fold 1 op 3 foi inderdaad de moeite om te upgraden. Dat bleek dan ook melhor een kwetsbaar model te zijn en dat voorscherm foi natuurlijk poep. Maar 2 op 3 al bijna niet en nu van 2 op 4 toch eigenlijk ook niet echt. Laat staan ​​​​3 op 4, of je moet echt heel zwaar tillen aan s-pen support op je voorscherm en die millmeters minder vertical maar extra horizontaal.

Hopelijk volgend jaar een Z Fold 5 Ultra :3

[Reactie gewijzigd door Styreta op 21 juli 2022 18:41]

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info