Russische leerkracht ontslagen en beboet na anti-oorlogsuitspraken para klas: “Oekraïne is geen deel van Rusland, maar een afzonderlijk land” | Buytenland

Een Russische leerkracht é ontslagen en beboet nadat ze em haar klas een opmerking tinha gemaakt tegen de oorlog em Oekraïne. De vrouw, Marina Dubrova, tinha um vídeo anti-oorlogs aan haar klas laten zien. Toen een van de leerlingen haar nadien een vraag stelde over the situatie in Oekraïne, zei Dubrova onder meer dat “Oekraïne geen deel van Rusland is”. Een outro leerling in de klas tinha de uitspraken van de leerkracht opgenomen en gaf de vrouw aan bij de politie.


TVdB


Última atualização:
11:11


Bron:
Business Insider, The New York Times

Marina Dubrova gaf Engels aan de leerlingen van het tweede middelbaar em een ​​school op Sachalin, een eiland no oosten van Rusland. De vrouw tinha um vídeo com um anti-oorlogsboodschap laten zien em haar klas, waarna ze een vraag kreeg van een van de leerlingen. Dubrova maakte onder meer de opmerking dat “Oekraïne een afzonderlijk land is”, waarop een outro leerling antwoordde: “Nu niet meer”.

“Verraders uitspuwen”

Enkele dagen depois stonden politieagenten Dubrova op te wachten aan de school. Een van de leerlingen tinha de uitspraken van de leerkracht opgenomen en haar vervolgens aangegeven bij de politie. Vorige maand kondigde de Russische president Vladimir Poetin aan dat de samenleving “gezuiverd moet worden” de Russen o tegen de orlog zijn dos simpatizantes de Westen. Hambúrgueres não têm nada a ver com o openlijk, palavras com outros ingredientes de madeira e gestraft.

“Het collectieve Westen investiga onze samenleving te verdelen door te speculeren over militaire verliezen en de socialeconomische gevolgen van sancties, om zo een volksopstand in Rusland uit te lokken”, zei Poetin eerder in een videotoespraak. “Maar elk volk, en vooral het Russische volk, zal altijd in staat zijn om echte patriotten te onderscheiden van uitschot en verraders en zal die uitspuwen als een vlieg in de mond”, zei hiverwijm zenteunt, K

READ  Centenas de migrantes na fronteira com a Polônia na Bielo-Rússia | fora do país


Citar

Het lijkt wel of alle voorstanders van de oorlog gek zijn geworden.

Leerkracht Marina Dubrova

“Gedrag Amoreel”

Dubrova werd onmiddellijk ontslagen wegens “amoreel gedrag” e mais een boete van omgerekend 366 euro betalen. De leerkracht werd bestraft para o “publiekelijk in diskrediet brengen” de Russische strijdkrachten, zo vertelde ze aan de Amerikaanse krant ‘The New York Times’. “Het lijkt wel alsof ze allemaal gek zijn geworden”, aldus Dubrova sobre de voorstanders van de oorlog em Oekraïne.

Na Rússia, zijn er al verschillende gevallen geweest waarbij burgers anderen aangeven voor uitspraken tegen de orlog, die door Moskou doorgaans “een speciale militaire operatie” wordt genoemd. Sinds começam a ser lançados al meer dan 4.300 anti-oorlogsdemonstranten opgepakt in het land.

Herbekijk: “Nós zullen verraders uitspuwen als vliegen”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info