Rússia doet grote militaire ofening op de Krim en in zuiden, o primeiro-ministro britânico Johnson spreekt dreigende taal

Abrangendo aan de Russisch-Oekraïense grens. Een wordje uitleg

Rusland heeft de voorbije weken tienduizenden soldten samengebracht aan de grens com Oekraïne. Het Westen ziet dat também een ​​vorm van agressie en vreest dat de Russische presidente Poetin Oekraïne wil binnenvallen.

Maar voor Poetin gaat het om een ​​​​verdedigingsstrategie, omdat Rusland zich bedreigd voelt door de NAVO, het westerse militaire bondgenootschap dat de voorbije jaren alsmaar verder is uitgebreid naar land heenche to oos in denhoer bet oos.

Rusland vraagt ​​​​nu schriftelijke garanties aan de NAVO dat landen als Oekraïne en Georgië nooit zullen toetreden terwijl ze die beofte well wel kregen op een NAVO-top in 2008.

Er wordt al geruime tijd op verschillende niveaus druk diplomatiek overleg gepleegd tussen het Westen en Rusland om het conflito niet te laten escaleren. De NAVO é bereid om sobre Russische gevoeligheden te praten, zoals ontwapening na Europa, maar benadrukt dat Rusland niet kan bepalen wie wel of niet lid kan worden van het bondgenootschap.

Gaan nós naar een confronto militar op het Europese continental als inzet Oekraïne? Poetin lijkt de sleutel in handen te hebben. Hij bepaalt uiteindelijk hoe ver Rusland wil gaan om zijn zin te krijgen. Het Westen waarschuwt dat Rusland zware sancties staat te wachten mocht het overgaan tot een militaire escalatie.

READ  Donald Trump e twee van zijn kinderen moeten onder ede getuigen in onderzoek naar financiële fraude: “Bewijs is overvloedig” | Buytenland

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info