“Rusland dwingt Oekraïense gevangenen om aan het front mee te strijden”

© AFP

Om de moral van het Oekraïense leger en de bevolking te breken, hanteert Rusland sinds het van de invasie in Oekraïne “activiteten die erop gericht zijn de gemeenschap en de mensen te ontwrichten, aan de hand, van mastering deen port”. Dat staat te lezen no novo relacionamento de Poolse inlichtingendiensten.

Veel Oekraïners worden volgens Polen gevangengezet in Russische gevangenissen en filtratiekampen. Daar ondergaan de gevangenen eerst een verificatie, waarin onder meer bekeken wordt of ze gevechtservaring hebben en of ze een bepaalde houding hebben tegenover Rusland. Als ze bij dat laatste niet merken dat er grote haat is, worden veel van die gevangenen gdeporterd naar Rusland en zelfs gedwongen om te strijden met het Russische leger. Wie wel iets tegen Rusland blijkt te hebben, ondergaat een minder fraaie behandeling. Zij worden berecht en gedwongen om valse verklaringen af ​​te leggen tegen hun land.

Nog volgens Polen worden ook kinderen gevangen gehouden en worden er geregeld volwassenen gefolterd. Enkele van die kampen en gevangenissen zouden al gelokaliseerd zijn. De er iets tegen gedaan wordt, é niet duidelijk.

READ  Duas vezes o assassino também confessa estar por trás da "maior necrofilia ...

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info