Roos Vanotterdijk (17), de nieuwe Belgische zwemhoop, com 2 medalhas: “Lijkt zo onrealistisch” | Zwemmen

Met haar twee medailles heeft Roos Vanotterdijk zichzelf ook verrast. “Dit had ik totaal niet verwacht”, zegt het 17-jarige toptalent van De Meerkoet Bree. “Ik had well het gevoel dat ik goede tijden kon zwemmen, maar dit is echt veel beter dan op voorhand gedacht.”

“Een medaille was well het doel, maar goud zeker niet. Op de 50 metros rugslag wist ik niet goed wat te verwachten, want dat nummer had ik nog bijna nooit gezwommen.”

“Op de 100 metros vlinderslag foi het mijn doel om in de buurt van mijn beste tijd ooit te zwemmen, maar dat ik 57″85 zou zwemmen, tinha ik total niet gedacht.”

Daar een verklaring voor? “Ik heb goed getind zeker? Het EJK estava bem hét doel van het seizoen. Ik heb er alles voor gelaten om hier goed te zijn.”

Roos Vanotterdijk precisou de 100 metros de distância do recorde de Kimberly Buys, para ter uma boa leitura. “Het moet nog altijd wat binnenkomen, het lijkt nog wat onrealistisch. Het is heel special dat ik zo snel heb gezwommen.”

“Op dit moment wil ik gewoon genieten, dan komen de resultten vanzelf. Ik heb deze afstand lang niet graag gezwommen en voor de reeksen had ik ook veel stress. Maar toen zwom ik 59″ 30 en viel alles van me af. Dan komen ook je beste tijden.”

De Spelen em 2024 em Paris, é Vanotterdijk daar al mee bezig? “Dan zal ik nog een keer zo snel moeten zwemmen, want nu is het nog te vroeg denk ik. Maar de Spelen worden mijn doel, daar wil echt proberen te staan.”

READ  Amostra: Kermiscross Ardooie 2022 | flash de bicicleta

Vanotterdijk zwemt em Otopeni (Roemenië) nog drie afstanden: de 100 metros de escória de vrije, de 50 metros de vlinderslag e de 100 metros de rugslag. Maar daar é ze nog niet mee bezig. “Ik ben op dit moment gewoon immens gelukkig. Het is nog zo onrealistisch.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info