Roman Bezoes bezorgt AA Gent in de toegevoegde tijd drie belangrijke punten | Jupiler Pro League 2021/2022

Straf hoe een match die 70 minutes weinig spanning kende, nog zo een rollercoaster van 20 minutes kon worden. Meer dan een uur teve Gent alles onder controle en de grote meerderheid van de kansen.

Het hielp dat Depoitre al na twaalf minuten de 1-0 tinha gemaakt. Zulte Waregem teve in de eerste helft alleen via twee kopkansen van Jelle Vossen kunnen dreigen.

Encontrei muitas combinações de snelle em veel diepgang creëerde Gent genoeg kansen om rond minuut 70 op een 5-0-voorsprong te staan, maar Hjulsager knalde op de paal en onde meer Depoitre en Malede misten enkele goede kansen.

Wat met het hoofd niet lukte voor Vossen, lukte wel met de voeten in de tweede helft. Eerst knalde hij op de paal, maar twee minuten depois schoot hij de gelijkmaker toch in doel. Gent mais noodgedwongen de druk weer opvoeren, maar de wegtikkende klok zorgde voor nervositeit en overhaasting.

Als Sissako tinha afgelegd por Vossen, tinha het zelfs 1-2 gestaan, maar de invaller van Zulte Waregem ging para seu próprio sucesso em raakte de bovenkant van de dwarslat. Het kwartje kon aan twee kanten vallen.

Uiteindelijk foi het de allerlaatste aanval van de avond die Gent bevrijdde. Odjidja trapte op doelman Bossut, maar in the rebound scoorde Bezoes.

READ  Adrian Triple atordoa o Anderlecht | 24 de futebol

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info