Rolexrover zet pistola op hoofd van gast op Amsterdams terras | Buytenland

Een overvaller heeft afgelopen vrijdag een pistool op het hoofd van een gast van restaurante Ferilli’s em Amsterdam gezet. “Hij zei: ‘geef me je horloge anders schiet ik je door je hoofd.'”

De overval vond plaats om iets para 23.00 uur vrijdagavond. Você pode encontrar outros lugares no restaurante Ferilli’s em Beethovenstraat, encontrar um homem com capuz e outro com capuz e encontrar o tafel liep. Hij greep de ondernemer in zijn nek en zette een pistol op zijn hoofd. “Ele parece bem próximo nível filme”, vertelt de geschrokken ondernemer. Hij zei: ‘Geef me je horloge anders schiet ik je door je hoofd.’ Ik hoorde het wapen een paar keer klikken.”

Inadvertidamente

De telhado mislukte. O videobeelden die inmiddels rondgaan no WhatsApp é o que você tem de overvaller zijn slachtoffer een par keer op het hoofd slaat. No pior daarop ontstond, wist de ondernemer zich los te rukken. Hij gooide daarop een stoel naar de vluchtende overvaller. Die kwam terecht in het gezicht van een vrouw die ook op het terras zat. Ze brak twee voortanden en mais haar kin laten hechten in het ziekenhuis.

“Ik vind het heel vervelend voor haar”, laat de ondernemer weten.

Opgestoop de Mouwen

O overvaller tinha feito um Rolex op zijn stalen. Hoe de overvaller wist dat hij een dergelijk horloge om had, weet de ondernemer niet. “Ik had eerder die avond iets geknoeid, toen heb ik wel mijn mouwen até opgestroopt.”

Dure horloges zijn al een tijdlang een gewild object van overvallers. Em 2020, na Holanda, een geowelddadige bende die het voorzien teve op dure Rolexhorloges veroordeeld tot gevangenisstraffen van vijf jaar.

READ  Amerikaanse peuter (2) vindt geweer en schiet por ongeluk vader (26) dood | Buytenland

De ondernemer wist van de risico’s van het dragen van een duur horloge. “Omdat op dat terras wel meer mensen zitten met dure horloges, dacht ik dat het wel kon.” Dat hij een vuurwapen op zijn hoofd zou krijgen, had hij niet verwacht. “Ik heb mijn lesje geleerd. Eu vou conhecer o Apple Watch e outros recursos. Als je in Amsterdam nog een duur horloge omdoet, ben je levensmoe.”

Restaurante Ferilli’s wilde zondagmiddag geen commentaar geven op de gebeurtenis bij onze collega’s van AD. Voor het restaurante é het het tweede gewelddadige incidente em een ​​paar jaar tijd. Vier jaar geleden werd een klant van het restaurant op het terras geliquideerd.

LEI OK. Vier Franse verdachten aangehouden in onderzoek naar luxehorlogediefstal bij Bart Versluys: “Link met home-invasions wordt onderzocht”

Herbekijk ok: Beelden tonen uurwerkoverval op bouwpromotor Bart Versluys

Herbekijk ok: Vier Fransen aangehouden para horlogediefstal Bart Versluys

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info