Revisão | Super Bullet Break

  • Zeven verschillende ”jogos” om te trotseren
  • Mecânico foi uitgedacht
  • Zeven é som wat veel van het goede
  • Willekeur maakt de game soms frustrend

Hoewel ik gek ben op deck builder-games, heb ik die em recente jaren nog maar amper gespeeld. Os jogos também são Shadowverse, Tap Cats e Hearthstone para ver a jogabilidade com todos os modelos free-to-play, waardoor e todos os tipos de construtores de decks, todos os outros tipos de jogos e outras línguas. Super Bullet Break wist desondanks no meu caminho para o trekken.

Ik kan nu heel pretentieus doen en zeggen dat hier een diepgaande reden achter zat, maar dat zou gelogen zijn. Dat de kaarten in deze titel veelal de vorm van waifu aannemen is immers wat me er naartoe trok. Dat het daarbij ook nog een roguelite is, een gênero waar ik niet zo’n fan van ben, em combinação com o zeldzame deck builder zonder microtransacties, waardoor het mooi samenvalt com mijn review de Tyrant’s Blessing, é een mooie biidkom.

Construtor de deck

Ik noem Super Bullet Break e um construtor de deck bem-vindo, mas você pode aprender a jogar no jogo. De dames die voor je vechten zijn in plaats daarvan kogels, welke herladen eens het magazijn leeg is. Ele é een esthetische keuze en verandert in de praktijk niets aan de Mechanical van kaartspellen als deze.

De manier waarop je kaarten speelt é wel wat anders. Normaliter heb je duidelijk afgezette beurten, welke je om en om neemt. Nos pontos de ação da SBB heb je, welke bepalen wanneer de tegenstander mag aanvallen. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat de vijand die als volgende aan zet is een tien bij de naam heeft staan, dan mag je kaarten spelen totdat je de tien action points passeert. Op dat moment mag de vijand zijn vooraf gecommuniceerde zet doen, waarna de countdown opnieuw begint. Dit kan met maximaal vijf vijanden tegelijk, waardoor je vooruit kunt plannen om vervelende vijanden uit te schakelen voor ze lastig worden of om bijvoorbeeld jouw schild op te bouwen als er een a sterkom aant

READ  iPad mini 2022 tem problemas de tela

Roguelite

Em deze gevechten heb je niets te maken met de roguelite-elementen van de game. Die komen er juist tussendoor. Na elke aanvaring moet je een pad kiezen, welke kan leiden tot een volgend gevecht, een event, rustpauze etc. Je ziet van tevoren wat op de verschillende paden ligt, waardoor je ook hier kunt plannen. Je kunt zelf in theorie vrijwel alle gevechten ontlopen, maar dan heb je geen geld om te besteden in de shop en geen extra kogels om jouw startdeck te versterken para confrontos die je niet kunt ontlopen.

Hoe dit startdeck eruit ziet, hangt er vanaf welke van de zeven werelden van Super Bullet Break je aan het trotseren bent. O opzet é dat een losgeslagen AI andere games verpest en jij moet daarom in die games duiken om de gecorrumpeerde karakters ervan te verslaan en redden. Je begint daarom conheceu een handjevol kaarten gebaseerd op karakters uit deze wereld, waardoor je wordt gedwongen diens Mechanical te leren kennen. Karakters van elke wereld hebben namelijk een outro gimmick. Zo heeft de namoro sim een ​​hart dat volloopt para bônus de efeitos de outros karakters, terwijl het ritmespel jeen flinke schade boost geeft bijeen oplopende combo. Karakters zijn desondanks niet beperkt tot hun wereld en je kunt dus ook dames van andere games aan jouw magazijn toevoegen dan van degene welke je nu probeert te overwinnen. De kans dat ze elkaar tegenwerken de in ieder geval niet goed aanvullen is echter zeer aanwezig, al maakt dit de zeldzame momenten waarop kaarten uit verschillende games elkaar aanvullen des te fijner.

READ  Esta foi a notícia mais popular

Snoepzak

Ondanks dat ik het idee achter deze opzet begrijp en zelfs tot op zekere hoogte kan waarderen, kan ik niet zeggen dat ik die volledig geslaagd vind. Op het speelveld zijn lang niet alle unieke gimmicks van de verschillende soorten kaarten mesmo geslaagd (parafusar você Aquarhythm Deep!), waardoor de guardar em zijn geheel een beetje een mixed bag werd. Também een ​​snoepzakje dat je krijgt bije een verjaardagsfeest dat naast heerlijke gummibeertjes en snoepkersen ook een doosje rozijntjes bevat die je moét eten voor je de rest mag naarschuen binchuen. Gelukkig é dat geen onoverkoombaar euvel, waardoor je ondanks een vieze bijsmaak waarschijnlijk não com lange tanden van tafel zult gaan.

Conclusão

Functioneel é Super Bullet Break e é uma mistura de vários construtores de deck e roguelite. Maar de zeven familys aan kaarten zijn een beetje te veel van het goede en maked het lastig om een ​​goed deck samen te stellen uit een combinatie van willekeurige events en beningen. Maar wanneer je kaarten wel goed samenwerken, é o daardoor des te bevredigender. Helaas zijn die momenten te zeldzaam als je het mij vraagt.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info