Revisão | Rei Arthur: Conto do Cavaleiro

  • Duistere kijk op mythos van Arthur
  • Gerenciar e versterken van jouw based on units heeft diepgang
  • Palavras de combate
  • Kleinschalige em conflito
  • Atuação de voz

Toen em abril de jaar King Arthur: Knights Tale verscheen, vroeg ik al snel om een ​​​​review key. O TRPG é um dos meus gêneros favoritos, mas você também pode conhecer outros animes de outros títulos de Warhammer. Een spel dat het helemaal anders aanpakt zag ik daarom direct zitten.

Die revisão chave chegou, porta e problemas técnicos, pas em augustus bij GameQuarter. Niet bepaald op tijd meer voor een 1.0 review zoals we die oorspronkelijk voor ogen hadden, maar het is ook zonde om er dan maar niets mee te doen. En dus hebben we eens gekeken hoe de game is nu die in versie 1.2.2 is aanbeland.

Geen herói rei Arthur

Em lendas Arthuriaanse está koning Arthur dé realizada. Niet vreemd natuurlijk gezien de naam. Hij era echter verre van perfect, getuige het feit dat hijeen bastaard op de wereld zette met zijn eigen halfzus. Deze bastaard was Mordred, een rider die de bijnaam Dread Knight kreeg en in vele vertellingen van de legendes degene is die Arthur bijna de das om doet.

Em Knight’s Tale é dat niet anders, alleen doden de twee zwaargewichten elkander nu in hun laatste strijd. Arthur, als de hold van de legendes, wordt vervolgens meegenomen naar Avalon om zijn welverdiende rust in het hiernamaals te krijgen. Althans zo tinha het moeten gaan. Em werkelijkheid é zijne hoogheid niet in staat om in het reine te komen met zijn overlijden en als gevolg stort hij het hele rijk no caos.

READ  Gerucht: productieproblemen zorgen para lançamento posterior Samsung Galaxy S22

A Dama do Lago, een bijna goddelijke entiteit in deze mythos, besluit dat ze dit niet op zijn beloop kan laten. Maar zelfs conheceu al haar dado é ze niet in staat om de gevallen once e Future King een halt toe te roepen. Em haar wanhoop richt ze zich daarom op de enige krijger die ooit Arthur leven em gevaar kon brengen: Sir Mordred. Onze manteve van twijfelachtig moral in dit verhaal.

De tafel zonder hoeken

Zelfs conheceu de wijsheid van de Lady aan zijn zijde, é de herrezen Mordred geen eenmansleger die de duistere krachten van Arthur moeiteloos kan trotseren. Jouw doel in dit avontuur van makkelijk zeventig uur is daarom om sterker te worden, jouw eigen ronde tafel te vormen, Camelot te herbouwen en gebied te vergaren. Je moet om dit te bereiken wetten passeren, grondstoffen verzamelen en ingrijpen in conflicten om het koninkrijk op te laten bloeien, evenals vertrouwelingen aanstellen, gewonde ridders laten herstellen en meer. Maar dan wel babystapje para babystapje.

Dit klinkt allicht als kritiek, maar zo é het zeker niet bedoeld. Esta é a idéia que você pode fazer para verandering eens meer is dan personeel verzamelen en levels grinden is er een die me zeer aanspreekt. Oorlog está no meeste gevallen een lang uitgerekte strijd waarin terrein slechts mondjesmaat verloren of gewonnen wordt. Dit vertalen naar een videogame klonk mij daarom als muziek in of oren. Em de vertaalslag é echter ergens iets verloren gegaan.

Oorlogje spelen

Na abertura do Rei Arthur, encontramos um veldslag gigante. Twee legers botsen met elkaar, aangevoerd door enkele proeminentee ridders en tovenaars. Não é nada do jogo daarna bidt. Em plaats daarvan trek je er conheceu vier ridders op uit om als ware tanks complete legers zombies, bandieten en monsters aan jouw zwaard te rijgen. Vergeet grootse veldslagen; in de meeste gevallen moet de nieuwe koning van Camelot er op uit trekken om een ​​dorpje te bevrijden of bossen te verkennen.

READ  Tissot T-Touch Connect Solar

Foi dit em een ​​boeiend jasje gestoken en met een rode draad aan elkaar gepraat, dan foi dit absoluut geen probleem geweest. Maar dat é waar de schoen juist wringt. Todas as palavras de King Arthur: Knight’s Tale encontraram grote worden e melodrama gebracht, echter de schaal waarop gebeurtenissen zich afspelen reflecteert dit niet. Bovendien é a dubladora em sommige gevallen zo dramatisch dat Monty Python and the Holy Grail in mij op bleef komen. Mordred zelf é erg sterk ingesproken, maar dat kan niet van de voltallige cast worden gezegd.

Mergulho no schaal

Natuurlijk é este não eerlijk om mijn eigen verwachtingen op de game te forceren. Dat ik het gevoel heb dat dit slagveld grootser zou moeten zijn, betekent niet automatisch dat ontwikkelaar NeoCore iets fout heeft gedaan door een ander pad te bewandelen. Er é mais uma vez reden dat veel TRPG’s je veel meer units laten besturen of die units de vorm geven van minilegertjes. Een grotere schaal geeft je meer strategische opties e een een eslagveld interessante om die op tot uitvoering te brengen. Een speelveld dat vier ridders te voet kunnen trotseren, é door de aard ervan direct enorm beperkt. En dat breekt Knight’s Tale in mijn beleving na een uur of tien op.

Gevechten vervallen no tijd tot schermutselingen die je in enkele minuten voltooid, com tien plus vijanden die doorgaans uit veelal zwakke units als standaard zombies of schavuiten bestaan. Se você tiver um conflito interessante, você encontrará todos os modos de exibição, mas também poderá ser encontrado em todos os grotendeels, que são melhores e mais fáceis de usar mapas repetitivos. Maps die je tussendoor kunt verkennen, maar die eigenlijk beter in zijn geheel verwijderd hadden kunnen worden om gewoon van grote confrontotie naar grote confrontatie te gaan.

READ  Battlegrounds processa Apple por cópias

Conclusão

O papel do rei Artur tinha palavras interessantes. Een ere kijk op de bekende mythos en een trage, realistische aanpak zorgen voor een duister verhaal dat de tijd neemt om zich op te bouwen. Helaas haalt de vulling die opzet deels onderuit, dankzij aanvaringen die qua grootte en intensiteit geen eer doen aan de opzet.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info