Revisão | My Little Pony: Uma Aventura na Baía de Maretime

  • Makkelijke en fijne besturing
  • Kleurrijke wereld
  • Kinderen kunnen zelfstandig aan de slag
  • Kinderen kunnen het verhaal missen

Ele é chamado de Betovering terug te brengen naar Equestria, quero que ele seja chamado de nieuwste My Little Pony-game. Ele encontrou o nome de My Little Pony: A Maretime Bay Adventure draait volledig om de nieuwste figuren uit de gelijknamige speelgoedserie. Pônei Sunny sonda a porta dos organizadores do Maretime Bay Day. Een dag die draait om het vieren van vriendelijkheid en magie, maar deze festdag é eigenlijk al lang vergeten. Er é alleen één pony die minder zin heeft in deze dag en deze dan ook probeert te verpesten. Alleen jij kunt Sunny helpen om deze dag toch tot een geslaagd feest te brengen.

My Little Pony: A Maretime Bay é para kinderen een festje van herkenning. De althans dat foi het wel voor mijn dochter, ondanks dat zij normal nog niet heel veel heeft met de vrolijke paardjes. Maar door het spel komt daar wellicht verandering in. Ze herkende de configuração en de diertjes gelijk e bij het opstarten verscheen er dan ook gelijk een glimlach van oor tot oor.

O melhor do jogo é simples. Daardoor kon ze vrijwel direct zelfstandig aan de slag en had ze weinig uitleg of hulp nodig. Alleen in de eerste paar minuten vroeg ze een paar keer hoe ze op bepaalde plekken kon komen de wat ze moest en kon doen. Veja o jogo de vlak steekt de ontwikkelaar Melbot Studios e também erg goed in elkaar. Zeker als je bedenkt dat een vijfjarige er zo makkelijk doorheen loopt.

READ  Lenneke Ruiten tira o máximo proveito de sua voz

Daar stopt het niet

O jogo da série de gelijknamige, filmes em speelgoed heeft e em leuk verhaal, al kon dat de kleine meid weinig bekoren. Dat kwam meer omdat ze nog niet kan lezen, dan doordat het verhaal an sich niet boeide. Ze voltooide alle missies, waarvan ik kon zien dat ze deze erg leuk vond. Ela ent zat er wel wat uitdaging in, maar dat houdt juist it interessante. Als het aan haar had gelegen had ze het spel van voor tot achter in én adem uitgespeeld. Om het uit te spelen tinha ze uiteindelijk een uurtje de drie nodig, wat niet onaardig é voor een spel voor kinderen. Maar daar stopt het niet.

Também je het verhaal hebt uitgespeeld é er nog genoeg te doen. Zo kun je je pony volledig personalize com kleding e acessórios. Een leuke tijdsbesteding para crianças. Je kunt er ook voor kiezen de omgeving verder te kennen en allerlei zaken te verzamelen. Daarnaast zijn er nog tal van minigames, waarmee ze zich nog steeds aardig kan vermaken. Deze minigames kun je echter ook samen met je kind spelen, want deze zijn ook in multiplayer beschikbaar. Zo kun je samen nog extra genieten van alles wat deze spelletjes te bieden hebben.

Ok, maar hoe ziet het er grafisch uit?

O melhor é ir, o verhaal é leuk (voor de wat oudere kinderen) e a jogabilidade é vermakelijk, mas o grafisch é o jogo prima in orde. Zo ziet de wereld waar je doorheen loopt er kleurig uit. De paardjes bewegen vrolijk door je scherm en alles verloopt soepel. Grafisch é er dan ook niets aan te merken op de game uit de My Little Pony-franquia.

READ  Microsoft test hdr-kalibratietool em gameoptimalisaties em testversies Windows - Computador - Novos

Conclusão

My Little Pony: A Maretime Bay é para crianças erg vermakelijk. De besturing steekt goed in elkaar, waardoor een kind de was kan doen. Met zeer weinig hulp kan een kind zelfstandig het verhaal in een kleine drie uurtjes doorlopen. Ook nada que verhaal é uitgespeeld biedt het spel de uitgever Outright Games não genoeg mogelijkheden tot plezier, waardoor het snel op de plank beland. De minigames bieden genoeg diversão om, al dan niet samen met je kind, nog uren bezig te zijn.

Let op: Op het verzoek van de uitgever is deze recensie zonder cijfer geschreven, zodat de inhoud leidend is.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info