Revisão | Cloudpunk | GameQuarter

  • Vliegende auto’s zijn altijd leuk
  • Goed en interessant verhaal
  • Grafisch mooi gemaakt
  • Diálogo kunnen wat langdurig zijn

Ergens in de verre toekomst é er een stad die Nivalis heet. Toen de stad de grenzen van zijn limieten tinha bereikt en ze niet meer verder konden bouwen, besloten ze hoger te bouwen. Hoe lang heeft geduurd is onbekend, maar uiteindelijk werden de gebouwen zo hoog, dat sommige boven de wolken uit staken. Enxada rijker je dobrado, enxada hoger je woont. Hoe hoger in de stad, hoe meer kans op de warmte van de door iedereen zo begeerde zon. Hoe dieper je daalt, hoe slechter de stad wordt bewond. A porta de acesso permanente à terra é bijna ondraaglijk koud geworden. Deze uit zijn kluiten gegroeide stad é o grootste droom e nachtmerrie van iedereen die er woont. Groot, licht, druk en brund, maar zonder ook maar een sprenkeltje emotie en diepgang. Zo kun je het beluisteren de bespelen van jazz conheceu de dood bekopen e é o braço de verschil tussen em rijk gigantisch.

Als Rania em stad komt, krijgt ze een baan bij de beruchte em pacotes ilegais Cloudpunk. Het mantra van dit bezorgbedrijf é: wij sturen pakketjes en vragen niet wat erin zit. Met snelle vliegende auto’s reizen de koeriers door heel Nivalis om de pakketjes af te alavancar bij diegene die erom vraagt. Om op de hoogte the blijven van het reilen en zeilen van haar werkgever neemt Control, eigenlijk de manager van Rania, regelmatig contact op. Al snel zal blijken dat het zo gemakkelijk is het lijkt om een ​​ilegale pakketbezorger te zijn in deze hoofdstad van de wereld.

Eenvoudige opzet

Cloudpunk é een game die uit is gebracht door ION LANDS em 2020, vlak nadat corona zijn greep op de wereld kreeg. Toen werd de game ontvangen en de onvermijdelijke console-versies hoefde niet lang te wachten. Em 19 de agosto de jaar kwam uiteindelijk een versie para PlayStation 5 uit the helemaal is geoptimalisierd para deze console. O mensen da versão do bedoeld é para PlayStation 4 ooit hebben aangeschaft, krijgen een upgrade waar verder geen kosten aan zijn verbonden.

READ  Starfield recebe suporte completo para mod; Novos detalhes apenas no verão de 2022

Zoals eerder vermeld Speel je als Rania. Zij está na rede em Nivalis e em todos os níveis de Cloudpunk. Zij moet door of stad heen met een vliegende auto. Wanneer ze op locatie é kan ze de auto parkeren en zal ze verder moeten met de benenwagen om, sempre ze het pakketje kan afleveren. Dit gaat eigenlijk de hele game zo door. Dat klinkt saai en op momenten é dit ook zeker het geval. Gelukkig heeft de jogo iets waardoor het ophalen, brengen e afleveren van pakketjes de aandacht vasto weet te houden. Het verhaal in deze game é zeer goed uitgewerkt en er zijn vliegende auto’s, wat toch wel de droom van iedere chauffeur zal zijn.

Met de auto vlieg je door de stad. Er zijn speciale zones, die je snelwegen kunt noemen, waardoor je extra hard gaat. Buiten deze zones ga je iets minder hard, maar je zult er wel heen moeten om te kunnen parkeren. O Controlador DualSense possui gatilhos adaptáveis, ou seja, não é possível, mas também não é necessário. De besturing é verder prima. De bochten zijn nagenoeg allemaal precies 45 graden, dus het maken van een bocht in een snelweg blijft altijd een beetje raar aanvoelen. Tijdens het rijden kan het zijn dat de benzinemeter leeg raakt. Je zult dan ook op momenten moeten tanken. Ook kan auto beschadigd raken en zul je soms langs een reparateur moeten die tevens handige upgrades para auto verkoopt. Je kunt een system kopen waarbij je extra snel kunt zijn voor een beperkte tijd. Om hoger of lager te gaan com auto kun je com linker-joystick de auto besturen. Dit maakt de dynamiek van het autorijden wel bijzonder. Je kunt nu op meerdere manieren inalan. Via de zijkanten, maar je kunt ook omhoog of omlaag.

READ  Eerste door studenten gemaakte robot reist dit jaar naar de maan: 'We hebben alles ggeven'

Wanneer Rania bij de eindbestemming komt moet ze een stuk loopen. Er zijn speciale parkeerdekken waar de auto kan worden achtergelaten en daarna loop je over een platform naar het einddoel. Mais plataforma no jogo zijn er diversos onde você pode verzamelen die je depois kunt verkopen of kunt gebruiken para een sidequest. Ook zijn er verschillende individuen waarmee Rania em gesprek kan gaan. Sommige van deze gesprekken zijn wat flauw en vaak ook langdradig, maar er zitten er een paar heel leuke tussen. Zo werd ik helemaal uit mijn comfortzone gerukt toen ik een gesprekje zag waarin een AI probeert Rania te versieren. A IA é sempre uma combinação de Sheldon com a Teoria do Big Bang e o resultado é que o mundo gerado está em Command & Conquer. Ele é bijna op de muitos zoals je kunt verwachten dat een AI probeert een menselijke vrouw te versieren.

Een Lange Vertelling.

Em seu komen nós eigenlijk op het belangrijkste onderdeel van de jogo. Een toekomstige configuração die erg mooi em elkaar é gezet é prima en rijden em een ​​vliegende auto é prachtig, maar het é helemaal niks als er geen goed verhaal bij zit. Neste jogo, blinkt também é aankomt op het verhaal. Er zitten heel veel onderdelen in. Je speelt een dag no leven van Rania. Zij é gevlucht uit het oosten, maar waarom é dat? Met haar reist er een AI mee met de naam Camus. Deze vriendelijke verschijning foi eerder een hond, maar é nu onderdeel van het dashboard dat Rania gebruikt als vliegend PostNL-busje. Er zijn diversos personagens perdidos die je in jouw reizen tegenkomt. Twee bijna aristocratische automata’s die maar niet willen begrijpen hoe het is om armer te zijn dan zij, wat ze vreselijk maakt arrogante. De naam CORA komt door de hele game steeds terug. Sommige Nivalese inwoners behandelen haar letterlijk als god, waar andere haar meer neerzetten als het robotische brein achter de stad. Een nadeel van het verhaal vind ik dat de gesprekken soms enorm uitgerekt worden. Porta ze gaan maar e porta ze gaan maar. Dan é gesprek afgelopen en moet Camus er weer iets van vinden, terwijl je tijdens het gesprek niet verder kan. Ele é jammer en het haalt je ook namelijk een beetje uit het ritme van het totale verhaal.

READ  Technisch problema veroorzaakt geblokkeerde instalações do Steam Deck

Calcanhar soms moet je een keuze feito. Dan zijn er twee markers te zien en je kunt er één van kiezen. De gevolgen zijn minimaal. Misschien een wijziging in een dialoog met iemand, maar daar houdt het wel een klein beetje mee op. Ele não é zo dat het volledige verhaal van de jogo afhankelijk é de jouw keuzes, maar dat hoeft ou niet bij deze jogo. Ele é interessante genoeg om de aandacht vast te houden en zeker de laatste uren van de game heb ik enorm genoten van de intrige en de weg die deze game bewandelt om jou op de plaats te laten komen waar je moet zijn.

Conclusão

Cloudpunk é inmiddels twee jaar oud. A versão mais recente para PlayStation 4 no PlayStation 5 pode ser muito grande. Dat maakt niet uit. Eigenaren de PlayStation 4 – versão sem atualização gratuita, dus dat é a primeira geração. Je bent ongeveer tien uur bezig met de game om het volledige verhaal uit te spelen. dat lijkt veel en soms kan deze ficção científica vertelling wat lang doorgaan met gesprekken, maar het is goed genoeg om je vasta te houden en door te gaan. Ik kan dan ook ook deze game van harte aanbevelen para edereen die een film willen spelen met een goed narratief e die lekker speelbaar is.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info