Remco Evenepoel glimlacht na “speciale aanval”: “Hopelijk wordt Tadej Pogacar moe” | Tirreno-Adriático

Op zo’n 30 km van de finish sloeg Tadej Pogacar zijn slag: zijn team UAE maakte iedereen duidelijk dat de Sloveen de volle buit wilde oprapen bij de tussensprint en zo geschiedde.

Maar daar bleef het niet bij: met ploegmaat Marc Soler em waakhond Julian Alaphilippe troque a porta Pogacar. 10 km de van de acabamento werden ze weer ingerekend.

“Ik vond het een speciale aanval”, analyseerde Remco Evenepoel. “Ik had well verwacht dat Tadej weer voor de seconden zou gaan, maar ik vond het een beetje raar dat hij doorreed.”

“Iedereen wist dat het in 9 op de 10 gevallen een sprint zou zijn en op het einde was er ook tegenwind. Ik was niet echt ontevreden dat hij vertrokken was”, knipoogde Evenepoel.

“Er was niet per se iets afgesproken”, vertelde Evenepoel over de rol van Alaphilippe, die mee overnam van Pogacar.

“Voor de sprint foi er in de oortjes gezegd dat ik moest volgen en dat Julian (Alaphilippe) mocht meegaan als er iemand zou aanzetten. Hij kreeg groen licht.”

“Zoals ik vooraf al gezegd heb: nós zijn hier met twee leiders en ieder heeft zijn taked. Er was geen moment van onrust, helemaal niet.”

De kloof van 7 seconden maandagavond é 48 uur depois een verschil geworden van 3 tellen. Que tal o Tirreno-Adriatico uitdraait op een secondespel?

Een lachende Remco Evenepoel: “Het zal nog zwaar genoeg worden. Ik hoop dat hij er moe van wordt, maar dat verwacht ik niet.”

“Tadej é de sterkste renner van de wereld, al was zijn inspanning vandaag iets langer dan die van gisteren.”

READ  Quadra Esportiva: Chelsea sem Chilwell por seis semanas e possivelmente no final da temporada | Esportes

“Ik hoop dat hij ooit een minder moment kent, maar ik wens het hem natuurlijk niet toe.”

“Eigenlijk gebeurde het onverwachte bij het verwachte. Ele foi een goeie dag: ik ben veilig gebleven en heb alles overleefd.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info