Remco Evenepoel glimlacht conheceu tijdritzege em Zwitserland, Geraint Thomas é eindwinnaar | Ronde van Zwitserland 2022

Evenepoel vs. Kung

Remco Evenepoel heeft zijn revanche em beterraba de Ronde van Zwitserland. Zijn ambições para het eindklassement mocht onze landgenoot al snel opbergen, maar met deze zege kan hij met een goed gevoel naar huis terugkeren.

No slottijdrit kregen, temos o duelo de verwachte tussen Remco Evenepoel e Stefan Küng. Onze landgenoot veegde de eerste richttijd de Dylan van Baarle van de tabellen en leek op weg naar de ritzege.

Maar de Zwitserse stoomtrein Stefan Küng gaf zich in zijn thuisronde niet zomaar gewonnen en toonde zijn bloedvorm. Aan het tussenpunt foi hij zelfs 2 seconden sneller dan Remco Evenepoel, maar die reed een bijzonder sterk tweede deel in deze slottijdrit.

Dat lukte Küng niet. De stoomtrein tinha o veel stoom uitgeblazen em het eerste deel en vergaloppeerde zich. Hij strandde uiteindelijk op 11 seconden van Evenepoel.

Evenepoel mocht al voorzichtig beginnen juichen in the hot seat, maar dat was buiten Geraint Thomas gerekend. De Britse Tourwinnaar mengde zich no debate sobre o dagzege em kwam aan het tussenpunt voorbij op 7 seconden van Evenepoel.

Het tweede deel van Thomas era zelfs nog straffer dan dat van Evenepoel, maar uiteindelijk kwam hij toch te kort voor de dagzege. Hij greep net naast de dubbel en strandde aan de finish op 3 seconden van de tijdritwinst.

Geen etappezege dus voor Geraint Thomas, maar de Brit van Ineos Grenadiers verzekerde zich wel van de eindzege in de Ronde van Zwitserland.

Sergio Higuita mocht nog als leider beginnen aan de tijdrit, maar eigenlijk foi de colombiano al op voorhand kansloos tegen een toptijdrijder als Geraint Thomas. Die moest slechts 2 seconden goedmaken om de eindoverwinning binnen te halen.

De voorspellingen bleken al snel juist te zijn, want Higuita kwam total niet in de buurt van Thomas. De Colombianse klimmer verzekerde zich wel nog van zijn 2e plek in het eindklassement, maar de eindzege zat er nooit in. Jakob Fuglsang é 3e, Remco Evenepoel eindigt uiteindelijk op de 11e plaats.

READ  Vitesse diep in de problemen na rechtse directe van Heerenveen | Voetbal

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info