Rel tussen bands op festival Brakrock na “enorm misverstand”: vrouw van guitarrista zegt dat zanger haar aanviel, maar die geeft outra versão (Duffel)

Op het Duffelse punkrockfestival Brakrock Ecofest é um festival aberto e um conflito entre duas bandas internacionais. Toen het concerto de Zweedse groep No Fun At All een kleine tem minutos ainda omdat iemand no publico gebleseerd foi gerado, gaf de frontman offstage e duw duw a um iemand da comitiva de New Yorkse hardcoreband Sick Of It All. Na zijn show wilde de zanger zich naar verluidt desculpas, maar hij kreeg een slag in het gezicht.

kvro, sgg

Het incidente werd opgepikt in de internationale vakpers, nada de vrouw die werd geduwd er zelf een post over plaatste op sociale media. Ik kan niet zwijgen. Op het Brakrock Festival werd ik aangevallen door of zanger van No divertido nada. Hij kwam van het podium, was iets aan het zoeken en wandelde recht op mij af terwijl ik de snaren van een gitaar aan het vervangen was”, schrijft Mei-Ling Koller, de gitaartechnieker en vrouw van de Sick of it all-git. “Hij duwde me toen ik niet opzij ging, daarna pakte hij me op en begonnen we te vechten. Hij slaat vrouwen. Hij weet het en hij heeft het toegegeven, maar hij komt er mee weg. Mensen moeten weten wat er gebeurd is.”

(Lees verder onder het Instagrambericht)

O conteúdo do seu estado inclui uma rede de mídia social dat cookies wil schrijven of uttlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Maar de band No fun at all gaf hun versie van de feiten in een statement. “Nós voelen ons er extreem slecht over, maar vinden dat weook onze kant van het verhaal moeten delen”, schrijven ze. Ze leggen uit dat hun zanger problemen tinha conhecido zijn oortjes en het podium afliep tijdens twee nummers om de Batteryijen in zijn toestel te vervangen. “Hij zag een persoon staan ​​​​voor wat hij dacht dat ons material was. Hij wist niet dat ons material verplaatst foi. Een enorm misverstand volgde. Er waren woordenwisselingen, maar niet in de mate zoals beschreven door de andere partij. Helemaal niet.”

READ  Britney Spears furiosa se recusa a ver sua mãe, Lynne, uma celebridade

A banda verduidelijkt dat na het concerto de zanger bereid foi zijn desculpas aan te bieden, maar dat vrouw in de plaats daarvan besloot hem te slaan. “Er zijn verschillende getuigen en Ingemar heeft blauwe plekken van het incident”, schrijven ze. “Voor alle duidelijkheid: Ingemar heeft haar niet geslagen, noch heeft hij nooit een vrouw geslagen.”

A banda besloot daarop de rest van hun tour af te gelasten en zullen voorlopig ook geen nieuwe muziek uitbrengen.

(Lees verder onder de foto)

Het statement van Nada divertido.

Het statement van Nada divertido.

Niemand Diende een klacht in, mas de post op sociale media stak well vlotjes de lont aan het virtude kruitvat binnen de punkrock- en hardcorewereld. O organizador do festival Duffelse zagen zich genoodzaakt om met een statement naar buiten te komen op based van wat tal van omstanders en crewleden wisten te melden. “Esperamos oprecht dat beide partijen een inspanning leveen om dit in de toekomst onderling uit te praten. We willen dat gerust mee mogelijk zien te maken”, luidt de slotzin.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info