Reisbureau biedt reizen naar Oekraïne aan: “Het leven gaat voort, ook ten tijde van oorlog” | Buytenland

Ondanks internationale waarschuwingen om niet naar Oekraïne te reizen, biedt een reisbureau toch trips naar het buurland van Rusland aan. Reizigers moeten zo ondervinden wat het is om midden in een oorlog te leven. Dat schrijft de Amerikaanse nieuwszender ‘CNN’.

A plataforma on-line ‘Visit Ukraine Today’ lançou todos os principais passeios turísticos e conheceu o “Moedige Steden” em Oekraïne, o que significa que os russos têm acesso à versão anterior. Toeristen die zich aan de reis haven, kunnen langs het puin van gebombardeerde gebouwen, kathedralen, stadions en uitgebrand militar material wandelen e nemen ook het geluid van het luchtalarm waar.

Stichter en CEO Anton Taranenko benadrukt dat de reisjes Oekraïne de mogelijkheid bieden om “de trotse geest van de burgers” in de verf te zetten en aan de buitenwereld te tonen dat het leven verdergatlog at de ij.de “Het gaat niet alleen om de bommen, maar wat er vandaag aan het gebeuren is in Oekraïne gaat ook om de manier waarop mensen leren hoe ze met de oorlog moeten leven en hoe ze elkaar helpen”, Aldus Taranenko.

“Nós houden de situatie nauw in de gaten zodat we de verschillende veiligheidsniveaus kunnen opvolgen”, klinkt het voorts. Toch raden internationale experten het momenteel of om naar Oekraïne te reizen.

Het bedrijf zou volgens ‘CNN’ al 150 tickets hebben verkocht, waarvan een tiende aan Amerikanen. No site, o veiligheidsinformatie verschaft, trok op een maand tijd al 1,5 miljoen bezoekers, helft meer dan voor de Russische invasie.

Olhar:

Grootste Europese kerncentralepark em Oekraïne onder kruisvuur: “Rusland brengt explosieven aan” (+)

READ  Berlim não deve congelar aluguéis

Zo beirando o ex-vrouw van Poetin: miljoenenfortuin, dure huizen in Europa en 20 jaar jongere echtgenoot

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info