Registre-se de ‘Pantera Negra’ interecht opgepakt para bankoverval: “Dit had nooit mogen gebeuren” | Showbizz

CelebridadesRyan Coogler (35), o registrador do popular filme ‘Pantera Negra’, que em janeiro interessou-se a receber o seu novo filme no Bank of America. De bankbediende dacht verkeerdelijk dat het om een ​​​​bankoverval ging. Dat schrijft The New York Times.

Em 7 de janeiro, Ryan Coogler chegou ao local do Bank of America em Atlanta. De regisseur – die een muts, zonnebril en mondmasker droeg – overhandigde de bankbediende een geldopnamebewijs met een briefje. Ik wil graag 12.000 dólares em dinheiro aberto por mijn bankrekening. Tel het geld alstublift ergens anders. Ik wil graag discreto zijn.”

Toen de bankbediende het geld wilde opnemen, kreeg ze een waarschuwingsmelding. Daarop verwittigde ze haar manager. Die suggereerde dat ze simpelweg met de klant zouden praten om te achterhalen wat er aan de hand was, maar de bankbediende – die zwanger is – vertrouwde het zaakje niet. Ik moet mezelf beschermen. Ik moet mijn kind beschermen”, vertelde ze mais tarde. Ze vreesde ook dat de klant een geweer bij zich zou hebben. En dus belde ze de alarmcentrale. De beschrijving die ze gaf aan de politie, kwam overeen met een voortvluchtige bankovervaller.

Bang

Voor de bank trof of oggeroepen agentn een waiten met draaiende motor aan. De twee inzittenden vertelden desgevraagd dat ze op Coogler wachtten. Ze mais het voertuig verlaten en werden em een ​​patrouillewagen gezet. No banco de sloegen de agente Coogler em handboeien e nomear ze hem mee naar buiten. Daar werd al snel duidelijk dat de regisseur helemaal geen bankovervaller was. Coogler legde uit dat hij geld wilde opnemen para een medische assistent die for zijn family werkt. Zijn verzoek om de geldopname discreto te behandelen, kwam voort uit het feit dat hij zich ongemakkelijk voelt met zoveel cash op zak. “Ik probeerde geld op te nemen van mijn eigen bankrekening. De bediende gaf niet aan dat het een problem was.” Hij voegde er nog aan toe: “Ze werd bang toen een zwarte kerel haar een briefje gaf. Ik weet niet wat ik nog meer kan zeggen. Als ze bang era, moet ze dat toegeven.” De bankbediende é overigens ook van Afro-Amerikaanse afkomst.

READ  “De allermoeilijkste opdracht ooit”: foi o que leu em 'The Voice Kids' | Showbizz

Desculpas

Coogler en zijn collega’s werden daarop meteen vrijgelaten. Ze kregen een verklaring para o incidente e desculpas para o mal-entendido. De politie van Atlanta bevestigt dat het hier gaat om “een fout die door de Bank of America gemaakt is”: “Meneer Coogler deed nooit iets fout.” Ook de bank zelf liet weten: “Het spijt ons enorm dat dit incident is voorgevallen. Ele não tinha mogen gebeuren en webben onze desculpas aangeboden aan meneer Coogler.”

De regisseur zelf liet in een mededeling nog weten dat de situatie nooit had mogen gebeuren. “Bank of America heeft wel met mij samengewerkt en het naar mijn tevredenheid aangepakt, waarna wet voorval achter ons hebben gelaten.”

LEES OK:

Opnames ‘Pantera Negra 2’ começa a ser lançado

Spin-off-reeks van ‘Pantera Negra’ no maak

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info