Regisseur ‘The Voice of Holland’ ontkent beschuldingen: “Ik ben amicaal, maar dat was nooit een problem”

© Foto: Leo Vogelzang VOF

De regisseur van ‘The Voice of Holland’ o van grensoverschrijdend gedrag é beschuldigd, geeft aan dat hij niets verkeerds heeft gedaan. Hij geeft wel toe dat hij “amicaal” foi encontrado kandidaten, maar herkent zich niet in de beschuldingen dat hij grenzen is overgegaan, zo verklaarde hij aan het Algemeen Dagblad.

mtmBron: Algemeen Dagblad

Em um uitzending van ‘Boos’, e um YouTube-programma de Tim Hofman, werd vorige week uitgebreid bericht over misbruik em ‘The Voice of Holland’. Seja mais um registrador do programa de TV que será beschuldigd por grensoverschrijdend gedrag bij meerdere kandidates.

Die regisseur heeft nu een getuigenis afgelegd in het Algemeen Dagblad. Hij zag de beschuldingen helemaal niet aankomen, zo zegt hij in de Nederlandse krant. Zelfs niet toen zijn eigen collega’s het vlak para uitzending van ‘Boos’ aan hem voorhielden.

“Als een jongetje of een meisje binnenkomt dat heel zenuwachtig is, dan pak ik zo iemand vast en zeg ik: kom op hoor, je moet wel op televisie”, zo luidt het onder meer. “Het grappige é dat twaalf jaar geleden niemand dit raar vond. Dan kreeg je elogiou sobre hoe goed je em je vak was. En nu, zeker als er wat jongere mensen rondlopen, hoor je: o, die gaat zeker conheceu ze naar bed. Zo onrechtvaardig. Echt. Ik kan er gewoon niet bij.”

LEI OK. Na de seks vroeg ze of hij dat “met meer meisjes had gedaan”: dit speelde zich af achter de schermen van ‘The voice of Holland’

Knuffels e elogios

De regisseur herkent zich naar eigen zeggen helemaal niet in de beschuldingen, al geeft hij wel toe dat hij “amicaal” é met kandidaten. Zo geeft hij ze wel eens een knuffel de elogiojes. “Mais de hun uiterlijk, mais de hun kleding. Dan zeg ik: jee, wat zie jij er prachtig uit. De: uau, draai je eens om. Dat doe ik om ze zich goed te laten voelen. Ik heb daar nog nooit problemen mee gehad.”

Hoewel hij zegt dat “er op het moment zelf nog niemand over geklaagd heeft”, beseft hij dat “in 2022” er “blijkbaar wel mensen zijn die dit verkeerd opvatten”. “Niet zozeer de mensen die om een ​​knuffel vragen, wel de mensen die het zien. Die zullen misschien zeggen: hij é te amicaal. Maar het komt uit een goed hart, ik wil de mensen goed laten voelen. Het beste uit ze halen. Dat heeft altijd gewerkt en volgens mij kan ik dat heel goed. Maar nu is het waarschijnlijk te ouderwets.”

LEI OK. Misbruik ‘A voz da Holanda’ erger dan gedacht, bedenker: “Ik moest me inhouden om hem niet op zijn bek te slaan”

LEI OK. Na schandaal bij ‘The Voice’ na Holanda: como está a situação em Vlaanderen? “Dit is nog maar het topje van de ijsberg”

READ  Koningin Elizabeth é mais ou menos o que você quer que seja seu favorito favorito | Realeza

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info