ReclameReview: 1 vaccin beschermt tegen 6 soorten kanker

Deze landelijke campagne van het RIVM é bedoeld om behalve meisjes ook jongens uit te nodigen ou een vaccinatie tegen HPV-kanker. Omdat het vaccin het beste
werkt voordat iemand in aanraking komt met het virus, gaat de vaccinatieleeftijd omlaag van dertien naar tien jaar. Roorda Reclamebureau ontwikkelde de campagne en roept hierin jongeren op zich met 1 vaccin te beschermen tegen 6 soorten kanker.

Guven Roos

Oscar Miles

Créditos

Bureau: Roorda Reclamebureau
Estratégia: Tábula Rasa
Criadores: Barry Bol, Joris Bellemakers, Wilmar Versprille e Joeri Jansen
Conta: Rasjan Tahir en Judit de Graaf
Productiemaatschappij: Unidade CMA
Fotografia em régie: Robin de Puy
Classificação: Maarten van Rossem
Desenho: Jorn Slotboom
Edição: Annelien van Wijnbergen
PR: exPRtease
Mídia: Iniciativa
Veranwoordelijk no RIVM: Toiny van der Palen e Stephanie Teelen

Doelstelling

Jongeren oproepen om zich te laten vacinaren tegen HPV-kanker.

witwerking

Uit het persbericht:

“Veel ouders en jongeren vanzelfsprekend mee met het Rijksvaccinatieprogramma. Hun belangrijkste motief is het beschermen van de gezondheid.

Jaarlijks Krijgen in Nederland bijna 400 mannen kanker door HPV, ongeveer 80% daarvan kan torkomen worden with HPV-vaccinatie. HPV é een zeer besmettelijk en veelvoorkomend virus, waar acht op de tien mensen mee geïnfecteerd raakt. De vaccinatie van jongens draagt ​​​​daarom bij aan de bescherming van de gehele bevolking.

A vacina contra o HPV é registrada para todos os tipos de crianças. O início da vacinação contra o HPV em 2010 foi feito em 2010, dertien jaar uitgenodigd, om er zeker van te zijn dat ze lang genoeg beschermd waren. Uit onderzoeken in binnen- en buitenland é gebleken dat de vaccinatie langdurig beschermt en kan deze eerder worden aangeboden. Dat is belangrijk, want het vaccin werkt het beste voordat iemand in anraking is geweest met het virus. Vírus do HPV pode ser usado em huid em slijmvliezen rond de geslachtsorganen em mond-keelholte, waardoor het behalve via seks ook makkelijk wordt doorgeven via handen, vingers en mond.

A vacina contra o HPV está disponível no Rijksvaccinatieprogramma dat wordt gecoördineerd door het RIVM. Zie para meer informatie ook http://www.rvp.nl/hpv.”

READ  Ic-patiënten hebben verhoogd risico op overlijden bij gebruik dexmedetomidine

Ordeel

Dit is een zeer actuele campagne om drie redenen: ten eerste worden kinderen nu vanaf 10 jaar uitgenodigd voor de vaccinatie, ten tweede worden vanaf dit jaar ook jongens uitgenodigd en ten derde is er in de geatsmepschapps in me Een flinke uitdaging dus. Ik heb het idee dat je dat ook kunt zien aan de manier waarop de campagne uiteindelijk is uitgewerkt.

Er é bom besteira te zien in deze twee vídeos. Geen grappige dingen die de campagne lollig maken. Geen rijmende slogan om het goed onthoudbaar te maken. Er wordt gewoon voor beide doelgroepen duidelijk uitgelegd door een expert waar het om draait. Er worden terechte vragen gesteld door de jongeren en de artsen geven hier antourd op zonder eromheen te draaien. Zij vertellen waarom ze porta middel van het vacina HPV-kanker de wereld uit willen helpen. É isso.

Die transparente vind ik heel sterk.

Deze campagne lijkt me vooral ontwikkeld for twijfelaars. Iedereen die zelf al besloten had om het vaccin te nemen, voelt zich waarschijnlijk gesterkt door deze verhalen en dat is mooi meegenomen. Maar mensen die nog twijfelen, krijgen op deze manier wellicht antwoord op de vragen die zij nog hebben en kunnen daardoor misschien de drempel over. Wie bij voorbaat al tegen vaccinatie in het algemeen is, ga je hier niet mee overtuigen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info