REAÇÕES. Vanthourenhout: “Had de benen om op het podium te staan” – Aerts: “Was precies een kartingcircuit” | WK veldrijden

WK veldrijdenDe Belgen stonden conheceu een duidelijk plan para começar com WK veldrijden, mas também não deu certo com Tom Pidcock. “Er was weinig aan te doen”, klonk het eerlijk.
Michael Vanthourenhout (4de): “Had benen om op podium te staan”

Michael Vanthourenhout reed een actieve cross, mas viel uiteindelijk als vierde nét nast het podium. “Ik had de benen om erop te staan, dus is het ambetant om ernaast te vallen”, reageerde hij duidelijk ontgoocheld. “Eu era mee van bij de start e tinha se tornado gevoel. Nadat Pidcock weggereden foi, nascido Van der Haar weg bij ons. Eli schoof mee, waardoor ik in de tang zat bij Venturini. Ik had de benen om mee te zijn. Spijtig.”

Vanthourenhout zat op de eerste rij toen Pidcock wegreed. “Nós hebben geprobeerd om het hem zo lastig mogelijk te maken. Toen hij aanviel, kwam hij conheceu een manobra langs de binnenbocht bij mij. Ik voelde meteen dat we mee moesten zijn. Ik probeerde het gat nog dicht te rijden, maar hij was de beste.”

Toon Aerts (6de): “Snelheidskoers op kartingcircuit”

Toon Aerts é um vooral no começo, onde você conhece os primeiros passos. “Ik nam een ​​vrij goeie start”, analyseerde hij z’n cross na afloop. “Eu tive de opdracht gekregen om samen met Laurens (Sweeck, red.) te openen en zo Pidcock en Lars (Van der Haar, red.) uit hun kot te lokken. Daar zag ik in de eerste ronde een mooie kans toe, maar ik voelde al snel dat het vandaag geen crossomstandigheden waren. Hitte, droge lucht… Ik had niet de benen om echt door te trekken. Pidcock panikeerde nooit had de koers volledig in handen.

READ  De Red Flames schrijven geschiedenis com een ​​plaats em kwartfinales de EK voetbal | Europees Kampioenschap Vrouwen 2022

Door de droogte lag het parcours er erg snel bij. “Het voelde als een snelheidskoers op een kartingcircuit”, aldus Aerts, os desondanks niets van de prestatie van Pidcock wilde afdoen. “Op het momento em que Pidcock wegreed, tinha ik hem door een valpartij al niet meer in zicht. Ik zag het niet, maar als je zijn voorsprong ziet, denk ik dat er weinig aan te doen was. Hij é een verdiende winnaar. Ele é wel jammer, quero ik denk dat nós também Belgen op een ander soort parcours heel andere kansen hadden. Veldrijden hangt af van de weersomstandigheden, dat maakt het ook vaak zo mooi.”

Laurens Sweeck (8º): “Reden net iets te weinig als ploeg in achtervolging”

“Ele era baterista no começo”, começou Laurens Sweeck zijn verhaal van de cross. “Er zat veel volk samen, het was elke bocht opnieuw vechten voor je positie. Er werd hier en daar geprikt, maar Pidcock reageerde altijd heel snel – hij reed de koers die hij moest rijden. Hij heeft volgens mij dan ook verdiend gewonnen. Misschien konden we in de achtervolging net te weinig als ploeg rijden om het hem moeilijk te maken.”

Sweeck mais passado toen Van der Haar no final do wegsprong. “Hij heeft het leep gespeeld, hield zich afzijdig. Toen hij z’n kans ging, merkte ik al snel dat er nog veel op zat, maar ook dat bij mij het beste eraf was. Van der Haar lang kunnen profiteren van ons werk en ging ook nog eens met het zilver loopen. Nós hebben het geprobeerd, maar het is niet gelukt.”

READ  Manchester City mantém pontos em casa com o regresso de De Bruyne no jogo com o RB Leipzig: 6-3 | Liga dos Campeões

Indrukwekkende Pidcock verovert weldtitel veldrijden na lange solo, Iserbyt pakt brons

Oppermachtige Pidcock ontneemt Belgen nog voor halfkoers alle hoop: “Gewoon aan het plan gehouden”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info