Raket crasht op de maan: novo da SpaceX

Wat al een tijdje werd verwacht, dat is gebeurd. Er é een ‘dode raket’ op de maan gecrasht. In eerste instantie werd gedacht dat het ging om een ​​​​onderdeel van SpaceX, maar het blijkt te gaan om een ​​onderdeel van de Chinese Chang’e 5-T1-missie. Aangezien China het ontkent, blijkt dus maar weer hoe moeilijk het is on ongeleide projectielen te identificeren.

Crash op de maan

Toch hoeven wetenschappers zich niet voor hun kop te slaan: ze hebben namelijk ook heel veel aan het feit dat dit onderdeel crashte. Zo konden ze namelijk zien hoe het zit met die kracht die het uitoefent op de maan. Het onderdeel, waarschijnlijk een hele raket, ging met maar liefst 8.000 km per uur tegen de maan aan.

Het enige jammere é dat het precies gebeurde aan de donkere kant van de maan, waardoor wetenschappers enerzijds gelijk hebben gekregen toen ze weken geleden hun voorspelling deden. Anderzijds betekent die impact aan de donkere zijde wel dat telescópion of ruimtevaartuigen het niet hebben kunnen waarnemen. Qual é o impacto, quando chegamos ao inferno.

Orbital de Reconhecimento Lunar

Helaas zijn er geen beelden van hoe de raket insloeg, maar als we even geduld hebben, dan kunnen we straks wel zien wat de nasleep is. Lunar Reconnaissance Orbiter da NASA komt namelijk half maart in de juiste positie om er foto’s van te kunnen maken. Hij é neergekomen in de krater genaamd Hertzsprung e die é ongeveer zo groot als Engeland.

Hoe konden wetenschappers er toch zo naast zitten in denken dat het onderdeel van SpaceX era? E het wel van de Chinezen, aangezien zij het ontkennen? Veel wetenschappers zijn juist blij dat ze hebben kunnen zien dat het om een ​​raket chinês ging en dat ze zo goed de impacto no kaart kunnen brengen com computeranimaties. Ze zien het wel a an iets heel specifieks: het type verf dat is gebruikt door SpaceX en de Chinezen.

READ  Os jogos N64 e SEGA podem ser jogados no Nintendo Switch ...

Ruimtepuin

Em ieder geval zou de impact geen invloed hebben om de plannen die NASA heeft met zijn Artemis-missies. Heb jij je naam al genoteerd zodat morrer em de ruimte kan zweven? Em ieder geval zijn wetenschappers nog wel mesmo bezig conheceu het onderzoeken van de impacto van de raket: het zegt heel veel over de grond van de maan, maar ook welke impact zo’n raket bijvoorbeeld op aarde zobbu net, de kunnen kant op getorpedeerd.

Tegelijkertijd mogen nós deze botsing als mensheid nooit vergeten, quero het kan zijn dat er bepaalde micróbios de molecular van aarde nu op de maan zijn beland. Als die worden gevonden, kunnen we ten onrechte denken dat dat bewijs is dat er ooit leven op de maan was, terwijl dat dus gewoon bij ons op aarde vandaan komt. Ook mais het een waarschuwing zijn van hoe nós conhecemos de ruimte omgaan: ruimtepuína wordt immers letterlijk en figuurlijk een steeds groter wordend problema.

Laura Jenny

É ze niet aan het tikken, dan zweeft ze ergens in de wondere wereld van entertainment of in een vliegtuig naar een toffe plek in de echte wereld. Mário…

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info