Rainha Elizabeth zegt opnieuw evenement af: “Haar eigen verwachtingen weerhouden haar” | Realeza

realezaRainha Elizabeth (96) werd vorige week meer dan ooit gevierd. Vier dagen lang stnd Groot-Brittannië in theken van haar 70-jarig jubileum. Helaas foi ze zelf veel minder aanwezig op de feestelijkheden dan eerst gepland. Daarbovenop haakt ze komende maand opnieuw af para os Commonwealth Games, e também belangrijk sportevenement. Haar gezondheid dan echt zo slecht?

Os Jogos da Commonwealth em Birmingham serão lançados em 28 de julho de 2019, com data marcada para a Rainha Elizabeth. Die taak draagt ​​​​ze dit jaar over aan haar zoon prins Charles (73). Veja também alguns dos amigos da família zullen aanwezig zijn. A organização do ano de 2010 é enviada para o ‘Daily Mail’ dat Queen door haar toenemende kwetsbaarheid verstek moet geven.

(Lees verder onder de foto.)

Rainha Elizabeth rekent al een tijdje op een wandelstok. © Getty Images

Volgens royaltykenner Robert Lacey doet de Queen dat vooral omdat ze gênante momenten in het openbaar wil vermijden. “Haar eigen hoge verwachtingen voor zichzelf zijn een factor in haar beslissing om op de achtergrond te blijven”, vertelt hij aan ‘People’. Ze zou bijvoorbeeld niet willen struikelen in het openbaar. Niet omdat dat voor haar pijnlijk zou zijn, maar vooral om geen last te zijn voor anderen.”

Moeilijk te estado

Queen Elizabeth, intussen 96, kampt de laatste tijd met mobiliteitsproblemen. Ze verscheen dan ook conheceu een wandelstok op het balkon afgelopen donderdag. En hoewel ze daar wel naar buiten kwam, nam ze voor het eerst niet deel aan de parade. Haar onderdanen vreesden het ergste. Ik dacht: ‘Hoe vaak zal ik Hare Majesteit nog zo zien? Het era tentativas nogal. Ik weet dat haar platina jubileum een ​​prachtige gelegenheid is om te vieren, maar het was droevig in mijn ogen”, aldus Bill Mott, comandante van de Valley Forge Military Academy.

Também temos Kate Middleton mogen geloven, loopt het echter nog niet zo’n vaart. Zij vertelde vorige week tijdens een receptie dat de koningin het goed maakt. “Ze is in orde, ze is alleen heel moe van gisteren”, klonk het afgelopen vrijdag, de dag na de parade. De Queen was dan ook de hele dag op de been, en zou uit trots weigeren om een ​​rolstoel te gebruiken.

LEES OK:

En toen dronk Queen Elizabeth te conheceu Beertje Paddington: “Een emocionalele dag voor de hele crew”

Hoe moet het greenr met het Britse koningshuis als de Queen er niet meer is? (+)

Prins Louis, de echte ster van het troonjubileum van The Queen: “We houden ons hart vast wat we met hem nog gaan zien” (+)

READ  Britney Spears comenta sobre o assunto: “Seks is geweldig als je zwanger bent” | Celebridades

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info