Psycholoog en agent getuigen op process Johnny Depp: “Amber Heard heeft theatrale stoornis, geen slachtoffer van partnergeweld”

adbBron: Guardião, Daily Mail

Psycholoog Shannon Curry foi o único responsável pelo processo no banco de rechts da Virgínia, também conhecido por Johnny Depp. Curry zei dinsdag dat ze uit een psychiatrische assessment van Amber Heard conclui de dat de actrice een borderline en een histrionische persoonlijkheidsstoornis heeft. Die última palavra ook welens een theatrale stoornis genoemd.

Volgens Curry vertoonde Ouvi “overdreven dramatisch” gedrag. Ze gebruikt woorden também é “magisch” e “prachtig” e schippert tussen “prinses en slachtoffer”. De psycholoog legde uit dat zulke mensen zich dan wel als verfijnd, schattig en meisjesachtig voordoen, maar ze eigenlijk “zeer destructief, dramatisch, grillig en onvoorspelbaar” kunnen zijn. Ze hebben verlatingsangst en willen in het middelpunt van de belangstelling staan.

Johnny Depp falou com seu advogado. © REUTERS

Die foco em afwijzing en het zoeken van aandacht estellen zich ook in de borderlinestoornis, aldus Curry. Mensen conheceu borderline zijn sterk bezig conheceu hun reputação e aparência, e gebruiken hun aparência om respeito te krijgen dat ze zoeken. De stoornis wordt getypeerd door e onstabile personsoonlijkheid com weinig zelfregulering em “veel kwaadheid en wreedheid tegenover mensen die minder machtig zijn” e “veel onderdrukte woede die kan explodiren”, zei Curry.

De psycholoog verwees naar een incidente tussen Heard en haar vriendin Raquel Pennington, die ze geslagen zou hebben toen ze samen gingen shoppen.

Falso PTSD

Em relações em vriendschappen gaat het in extremen, en alles lijkt aanvankelijk misschien perfect, maar wie een relatie aangaat met zo iemand gaat waarschijnlijk van “geïdealisierd naar vuilnisbelt”, zei Curry. Het zou volgens haar typisch zijn voor mensen met borderline om “aanvallend te zijn als partners” en “te dreigen met het rechtssysteem, met een contactverbod of te beweren dat er misbruik was”.

Klinisch en forensisch psycholoog Shannon Curry beschreef de persoonlijkheidsstoornissen die Heard volgens haar heeft.

Klinisch en forensisch psycholoog Shannon Curry beschreef de persoonlijkheidsstoornissen die Heard volgens haar heeft. © REUTERS

O diagnóstico de Volgens Curry é Heard een “geraffineerd” e “berekend” geval, ou seja, “de neiging heeft je te raken waar het wat meer pijn doet” e “zeer, zeer destructief” é. De psycholoog baseerde haar diagnostic naar eigen zeggen op twee directe onderzoeken, een persoonlijkheidstest e een analyze van eerdere psychologische avaliações. Ouvi zou akkoord moeten gegaan zijn met het publiek fez daarvan in de rechtbank.

De actrice heeft beweerd dat ze lijdt aan een posttraumatisch stresssyndroom (PTSD) também gevolg van misbruik door Depp, maar volgens Curry é dat een van de makkelijkste aandoeningen om te faken.

“Geen slachtoffer”

Naast de psycholoog kwam dinsdag ook een politieagent Heards beweringen in twijfel trekken in de rechtbank. Melissa Saenz, agente da política de Los Angeles, conheceu a cobertura de Depp e ouviu-se em meados de 2016, começou a trabalhar na agência de planejamento e em contato com o vroeg. Ouvi verscheen toen in de rechtbank een blauwe plek op haar gezicht en beweerde in haar aanvraag dat Depp die avond een gsm tegen haar gezicht had gegooid.

Een video de um opgenomen verklaring de Melissa Saenz werd in the rechtszaal vertoond.

Een video de um opgenomen verklaring de Melissa Saenz werd in the rechtszaal vertoond. © AFP

Agente Saenz zei dat ze Heard nochtans “niet als een slachtoffer van huiselijk geweld identificeerde” toen ze ter plaatse era gekomen. Volgens de agent kon ze zien dat Heard gehuild had, waardoor ze rood in het gezicht was, maar zag ze geen bewijs van een verwonding. Ze zag ook geen bewijs van een misdaad, zoals gebroken glas of rommel na cobertura.

Volgens Depps defendem bewijst de getuigenis van Saenz dat Heard haar verwonding veinsde om zijn reputatie te beschadigen.

© EPA-EFE

READ  A ex-toupeira Elizabeth faz um anúncio importante ...

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info