‘Provincie en gemeenten handelden fout bij grondaankoop datacenter em Groningen’ – Computer – Nieuws

Você também pode participar de transações comerciais recentes com o datacenter do Google em Groningen não está correto. Dat é de concluir een onderzoeksrapport dat em opdracht van de provincie é opgesteld.

Bij de aankoop van een antal percelen grond in Groningen por Googles datacenter handelden Groningen Seaports, de provincie Groningen en de toenmalige gemeenten Delfzijl en Eemsmond ‘niet in lijn met eisen ten aanzien van democratisezche. sturing’ en control, Dat stat in een rapport de Marcel Boogers, hoogleraar Innovatie en Regionaal Bestuur aan de Universiteit Twente. Hij kreeg van de provincie Groningen em gemeenten Het Hogeland en Eemsdelta de opdracht om grondtransacties de Groningen Seaports para onde quer.

Groningen Seaports é uma empresa de comércio exterior e beheerder de porto de Delfzijl em Eemshaven. De provincie en gemeenten Delfzijl en Eemsmond zijn aandeelhouder. Het Havenbedrijf Kwam Vorig Jaar negatief em het nieuws in een uitzending van Nieuwsuur. Een boer beklaagde zich na reportagem dat een overeenkomst met Groningen Seaports over the verkoop van zijn grond plots niet doorging en hij op dezelfde dag door familiebedrijf Bakker Bierum werd benaderd voor een gronddeal.

De boer zag zich gedwongen zijn grond voor een bodemprijs te verkopen. Daarna kocht Groningen Seaports de grond weer van Bakker Bierum, de veel meer geld. Het Havebedrijf Wilde de Grond Aanvankelijk Van de Boer Kopen para Vesting Van Een Datacenter Van Microsoft, Maar Dat Keste Af, Waarna Seaports de Boer Liet Weten Dat de Grond niet Meer Gebruikt kon Worden Vor Een Datacenter of Wind Bakker Bierum kreeg echter het recht om tegen voordelige voorwaarden alsnog windmolens op de grond te exploiteren. Volgens de NOS ging het in één geval om een ​​windmolen waarbijeen van de directeuren van de familie Bakker tegelijkertijd medewerker grondzaken bij Groningen Seaports foi. De zaak tussen de boer en het havenbedrijf é inmiddels in cassatie en een uitspraak volgt later dit jaar.

READ  Kabinet draagt ​​​​Menno Snel als kandidaat-directeur ESM para

Naar aanleiding van de zaak vroeg de provincie Groningen Boogers de grondtransacties te onderzoeken. De hoogleraar conclui dat er geen holdere afspraken tussen Groningen Seaports en gemeenten en provincie waren, dat er weinig sturing en control foi en dat het havenbedrijf te veel ruimte kreeg om grond, waan onte k ep. No relacionamento staat ele aconselha om de rol en de veranwoordelijkheden van provincie en gementen bij Groningen Seaports duidelijker vasta te leggenSchrijft RTV Noord.

Centro de dados do Google Eemshaven

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info