Propaganda op Russische tv voert druk op: “Een kernaanval is de meest waarschijnlijke uitkomst, het is wat het is”

O presidente de De Russische Poetin zal nog eerder een volledige nucleaire oorlog conheceu o Westen starten dan een nederlaag em Oekraïne te aanvaarden. Dat heeft de bekende Kremlin-propagandista Margarita Simonyan althans gezegd op Rossiya 1de op één na best bekeken televisiezender van het land.

jvhBron: Rossiya 1

LEI OK. Britten en Amerikanen verharden toon tegen Russen, met Europa als kind van de rekening: “Ik begrijp niet waarom het VK zoiets zegt”

Simonyan é a van hoofdredactrice RT (voorheen Russia hoje), en wordt beschouwd als een verlengstuk van het Kremlin. “Ofwel verliezen we in Oekraïne”, zei ze woensdagavond tijdens een debatprogramma op Rossiya 1, “ofwel begint de Derde Wereldoorlog. Ik denk dat de Derde Wereldoorlog meer realistisch is, ons kennende, onze leider kennende. De meest waarschijnlijke uitkomst é dat dit allemaal eindigt met een kernaanval. Dat lijkt me mais waarschijnlijk dan een outro cenário. Dat schrikt mij enerzijds af”, aldus Simonyan, “maar anderzijds: het is wat het is.”

“Wij zullen naar de hemel gaan, terwijl zij zullen creperen”, reageert do apresentador schouderophalend. “Nós ganhamos toch allemaal ooit dood.”

“De Collectieve Hitler van het heden”

Ook volgens Olga Skabeeva, een outro propagandista, é a Rússia de fato al in staat van orlog met de NAVO, en moet het land niet langer wachten om de aanval in the zetten. “Ze hebben ons de oorlog al verklaard (een verwijzing naar de westerse wapenleveringen aan Oekraïne, vermelho.). Dit is al de Derde Wereldoorlog, met 40 landen tegen ons (een verwijzing naar de militaire top dinsdag in Duitsland, red.). Waarop wachten nós nog? Nós zullen een speciale operatie (Rusland spreekt consequente over een militaire operatie in Oekraïne, niet over een oorlog, red.) moeten uitvoeren om de NAVO te demilitariseren. Al wordt dat misschien niet gemakkelijk”, erkent ze wel.

READ  YouTube blokkerert kanaal parlement russo

“De vertegenwoordigers van die 40 landen zijn de collectieve Hitler van het heden”, beaamde politicolog Mikhail Markelov. “Rusland brengt gerechtigheid, vrede, en veiligheid in de globale wereldorde”, zei comentarista Dmitry Kulikov dan weer. “Terwijl al die landen proberen een grote oorlog te beginnen – in feite zijn ze er al aan begonnen. Een grote orlog, die het Westen ons heeft verklaard. Mais de uma vez, você pode fazer isso, mas também pode ser usado. Waarom zouden nós denken dat onze levens beter zouden zijn dan die van onze grootouders (een verwijzing naar de Tweede Wereldoorlog, vermelho.)? Waarom zouden wij vrijgesteld zijn van onze historische missie?”

Stijgende kerndreiging

De uitspraken por Simonyan komen na twee dagen waarin de kerndreiging vanuit Rusland gestaag werd werd opgevoerd. Eerder waarschuwden ook de Russische buitenlandminister Sergej Lavrov e presidente Poetin dat het Westen een nucleair conflito dreigt uit te lokken.

LEI OK. Boze Poetin dreigt met “bliksemsnelle” vergeldingsacties: hoe ernstig moeten we die dreigementen nemen?

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info