Produtor Talpa bevestigt: ‘Vanaf mandag opnieuw ‘Vandaag Inside’ conheceu Johan Derksen’

programa het Vandaag dentro conheci Johan Derksen, Wilfred Genee e René van der Gijp zal vanaf volgende maandag weer te zien zijn op de Nederlandse televisie. Dat heeft nu ook Talpa Network bevestigd.

De drie presentatoren besloten op 29 de abril te stoppen, nada Derksen op televisie tinha bekend dat hij verschillende decennia geleden een bewusteloze vrouw tinha gepenetreerd met een kaars. Nadat er commotie was ontstaan, kwam Derksen terug op zijn verhaal en beweerde hij dat er geen penetratie was geweest.

Em een ​​verklaring zegt Talpa nu gesproken te hebben met de drie, en op based daarvan te hebben besloten het programma weer uit te zenden. Derksen Genee en van der Gijp zitten ‘af en toe op het randje’, geeft het netwerk toe, en de uitspraak van Derksen foi ‘in meerdere opzichten een stap te ver’. De presentator heeft ondertussen volgens Talpa echter ‘duidelijk genoeg afstand genoman van hetgeen er mis is gegaan’. ‘Een programma als Vandaag dentro verdient een plek in het Nederlandse medialandschap’, besluit het netwerk.

Derksen Zelf tinha woensdag al aan de Nederlandse media laten weten dat het programma zou terugkeren op televisie, maar Talpa deed het bericht toen nog af als ‘voorbarig’.

READ  Julio moet 'Big brother' verlaten, Nawel overleeft zesde nominatie

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info