Privéjet stort na porta ‘spookvlucht’ metade da Europa conheceu o piloto onbereikbare neer in zee

Het zakenvliegtuig foi opgestegen em Jerez em het zuiden van Spanje en zou normal landen em Keulen. Kort na het opstijgen werd echter het contact with luchtverkeersleiding verbroken. Spaanse en Franse straaljagers onderschepten het toestel, maar slaagden er niet in contact the maken met de cockpit. De piloten van beide gevechtsvliegtuigen konden ook niemand zien zitten in de cockpit.

Er zou volgens de eerste fundindo sprake zijn van zuurstofgebrek no cockpit com daaropvolgend verlies van bewustzijn, maar dat não é oficial niet bevestigd.

Het vliegtuig, een Cessna 551, maakte in Keulen geen aanstalten om te landen en zette zijn weg gewoon verder. Een Duitse straaljagerpiloot probeerde intussen uit te zoeken wat er aan de hand was. Maar ook hij kreeg geen zicht op wat er zich juist afspeelde.

Bij het verlaten van het Duitse luchtruim nam een ​​Deense straaljager de begeleiding van de privéjet over. De piloot stelde omstreeks 19,45 sua vasta enxada het toestel snel hoogte verloor, begon te tollen en neerstortte in zee. Wellicht foi het vliegtuig doorheen zijn markstofvoorraad.

Vier mensen aan boord

Volgens het Zweedse persbureau TT zouden er vier mensen aan boord geweest zijn. Mais de hun identiteit de nationaliteit é nog niets bekend.

De Zweedse kustwacht heeft reddingsvliegtuigen, boten een een helicóptero naar de plaats van de crash gestuurd. Die hebben volgens de Zweedse krant Aftonbladet olievlekken en wrakstukken ontdekt en zijn op zoek naar slachtoffers.

READ  Paramédico atinge a Sicília com chuvas e inundações. E o pior ainda está por vir

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info